Web Analytics

Ședință ordinară a Consiliului Local Mioveni

de | 21.04.2021 14:30 | Actualitate

În conformitate cu dispoziţiile art. 133, alin.(1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57 din 3 iulie 2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, se convoacă Consiliul Local al oraşului Mioveni, în şedinţă publică, ordinară, în data de 22.04.2021, ora 17.00. Ședința se va desfășura în Sala de spectacole a Centrului Cultural Mioveni.

Proiectele de hotărâre înscrise pe ordinea de zi a ședinței au fost trimise spre avizare comisiilor de specialitate ale Consiliului Local Mioveni, cu invitația de a formula și depune amendamente asupra proiectelor de hotărâri.

 

Citește și EXCLUSIV! Chestorii Fătuloiu, Stoica şi Berechet comentează incidentul de la Piteşti. Toţi sunt foşti şefi ai IPJ Argeş

 

Printre proiectele de hotărâri menționăm însușirea memorandumului cu privire la analiza posibilității de concepere, realizare și funcționare a Școlii duale de învățâmânt profesional și tehnic ACAROM, analiza stadiului de înscriere a datelor în Registrul Agricol pentru trimestrul I al anului 2021 și stabilirea măsurilor pentru eficientizarea acestei activități și aprobarea studiului de fezabilitate, a indicatorilor tehnico-economici şi a contribuţiei cofinanţării obiectivului de investiţii ”Extindere reţea electrică joasă tensiune pentru alimentarea cu energie electrică a consumatorilor casnici de pe Bulevardul Dacia și strada Râului din oraşul Mioveni, satul Racoviţa”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii