Ședință de urgență a CSAT pe tema războiului din Ucraina

de | 24.02.2022 11:59 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Consiliul Suprem de Apărare al Țării (CSAT) s-a reunit joi, de la 11:00, într-o ședință de urgență pe tema războiului din Ucraina, a transmis Administrația Prezidențială într-un comunicat de presă.

Citește și: Distribuitorii de gaze naturale nu mai pot refuza cererile de racordare la rețea ale consumatorilor

De asemenea, prim-ministrul Nicolae Ciucă a convocat, la nivelul Guvernului, task-force-ul pentru gestionarea situației generate de agresiunea militară rusă din Ucraina. La ședința CSAT, pe ordinea de zi „este inclusă tematica privind implicațiile asupra securității euroatlantice în contextul agresiunii Federației Ruse împotriva Ucrainei. La finalul ședinței CSAT, Președintele României, Klaus Iohannis, va susține o declarație de presă”.

Foto: descriptiv/ dcnews.ro

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Incendiu în Pitești, la o baracă de lângă calea ferată
Incendiu în Pitești, la o baracă de lângă calea ferată

Un incendiu a izbucnit, marți, la o baracă din Pitești, aflată lângă trecerea la nivel de cale ferată din zona CNCD. În construcția dezafectată, cu suprafața de aproximativ 10 mp, mai stăteau persoane fără adăpost. Focul s-a manifestat generalizat și nu au fost...

145 de școli din Argeș nu au pază și nici sisteme de supraveghere
145 de școli din Argeș nu au pază și nici sisteme de supraveghere

Din 500 unități de învățământ preuniversitar din Argeș, 145 nu au pază și nici sisteme de supraveghere. Prefectul Radu Perianu a declarat că este „un lucru extrem de îngrijorător”. Din cele 500, doar 82 sunt asigurate cu pază umană, 61 cu sisteme de supraveghere video...