Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, diagnosticat cu Covid-19

de | 11.05.2022 08:39 | Actualitate, Home

Secretarul general al Alianței Nord-Atlantice (NATO), Jens Stoltenberg, a fost diagnosticat cu Covid-19. Anunțul a fost făcut marți de către purtătoarea de cuvânt a Alianței, Oana Lungescu, prin intermediul unei postări pe contul său de Twitter.

Citește și: Bani pentru spitalele din Argeș, de la Guvernul României 

„Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a fost testat pozitiv cu COVID-19. El este vaccinat cu schemă completă, inclusiv cu cea de-a treia doză și are simptome ușoare. Acesta respectă recomandările medicilor belgieni, și își va îndeplini în continuare îndatoririle de acasă”, a postat Oana Lungescu pe Twitter.

Foto: profimedia.ro

Acest articol este despre: general,Infectat,Jens Stoltenberg,nato,secretar,virus

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed