Bani pentru spitalele din Argeș, de la Guvernul României 

de | 10.05.2022 19:49 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Casa de Asigurări de Sănătate Argeș a încheiat contracte cu 22 de unități sanitare din județ, dintre care 13 sunt unități sanitare publice.

Valoarea trimestrului II al anului 2022 pentru asistență spitalicească este de 65.358.305,01 lei, iar cea aferenta trimestrului III din 2022 este de 65.897.832, 72 lei.

Citește și Hidroelectrica: Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Suma pentru tot anul 2022 se ridică la 208.559.363, 48 de lei.

“Este una dintre cele mai mari alocări financiare și sper că astfel argeșenii vor beneficia de asistență medicală care să acopere nevoile, atât cele ale pacienților cât și cele ale unităților medicale.”, a transmis prefectul Radu Perianu.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

„Divorțul anului” la Teatrul „Alexandru Davila”
„Divorțul anului” la Teatrul „Alexandru Davila”

Cuplul Monica Davidescu și Aurelian Temișan joacă la Pitești Spectacol la Teatrul „Alexandru Davila”, luni, 30 mai, de la 19:30. Va fi pusă în scenă cea mai recentă producție a Companiei de Teatru Concordia, comedia „Divorțul anului”. Joacă Monica Davidescu, Ovidiu...

PSD Argeș anunță noi investiții pentru Câmpulung
PSD Argeș anunță noi investiții pentru Câmpulung

Marius Nicolaescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș, Constantin Ivan și Sergiu Cicu, consilieri lacali ai PSD Câmpulung, au susținut azi o conferință de presă la sediul PSD Câmpulung Mușcel.  Cu acest prilej, Marius Nicolaescu a făcut o radiografie a...


Loading RSS Feed