Web Analytics

Secretara Primăriei Ştefăneşti vrea ordin de restricţie împotriva Laviniei Năstase

de | 28.03.2018 21:37 | Dezvăluiri

20 Georgeta Ion02# Ce spune Lavinia Năstase legat de încăierarea de vinerea trecută: Totul e o înscenare

De la împărţirea bugetului, până la problema deşeurilor şi pierderea dreptului de preemţiune pentru două dintre clădirile Brătienilor, de luni bune, scandalurile se ţin lanţ la Primăria Ştefăneşti, circul a culminat cu celebrul episod de vineri 23 martie, când Georgeta Ion, secretarul Primăriei, a fost luată cu ambulanţa după o încăierare cu Lavinia Năstate, consiliera primăriței Jenica Dumitru. Secretara o acuză pe consilieră că a agresat-o, în timp ce Lavinia Năstase susţine că, din contră, ea este victimă în acest ultim scandal. Cert e că ambele au făcut plângeri, pe rând, una împotriva alteia. Soţul secretarei primăriei anunţă că Georgeta Ion va cere şi ordin de restricţie pentru cea împotriva căreia a formulat acuzaţii. Deocamdată, vorbim de două dosare, unul pentru ultraj, celălalt pentru lovire şi alte violenţe.

20 Georgeta Ion01Declaraţiile Georgetei Ion (foto), făcute după ce a fost luată, vineri, de ambulanţă, au răsunat tot weekendul pe posturile TV, inclusiv pe cele naţionale. „M-a lovit prima dată cu pixul în cap, iar eu am împins-o. A venit după mine şi a spus: «Aici nu sunt camere, pot să te omor», după aia nu mai ştiu”, a spus femeia.
Scandalul s-a mutat pe Facebook, unde Lavinia Năstase a postat două înregistrări ale camerelor de supraveghere din instituţie, în încercarea de a demonstra că, de fapt, ea a fost agresată. Într-una din înregistrări se vede cum îi pune mâna în cap secretarei şi cum aceasta din urmă o îmbrânceşte.
Pentru că ceea ce a urmat apoi n-a mai fost surprins de nicio cameră, organele de anchetă trebuie să stabilească în ce fel au continuat ostilităţile în Primăria Ştefăneşti.
„Avem plângeri şi dintr-o parte și din cealaltă. Ambele dosare privesc aceleași aspecte. Rămâne să analizeze procurorul dacă le reunește”, a declarat, pentru Jurnal de Argeş, comisarul-şef al Poliţiei Ştefăneşti, Sorin Ghinea.
„Având în vedere că doamna secretar era în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, fapta  se încadrează la ultraj, fiind în competența directă a Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. Şi doamna Lavinia Năstase a formulat plângere pentru aceleași aspecte. Susține că a fost agresată de doamna secretar, însă în cazul acesta nu este vorba de ultraj, pentru că nu este funcționar, ci de loviri și alte violențe”, precizează inspectorul Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IJP Argeș.

„O să o acționăm și în instanță, civil”

Iar scandalul nu se oprește la cele două plângeri, pentru că Georgeta Ion e hotărâtă să ceară și ordin de interdicție împotriva Laviniei Năstase.
„Pe soția mea o dor piciorul și coloana. Are piciorul umflat. A strâns-o de gât și a dat-o de perete. Avem certificat medico-legal cu urme pe gât. Deocamdată, avem plângere pentru ultraj și pentru amenințare, avem înregistrări din urmă cu două zile, în care Lavinia Năstase i-a zis soţiei mele că, dacă în Consiliul Local nu trece postul ei de directoare, se pune cu tunurile pe ea, iar în birou a amenințat-o că o omoară, că nu sunt camere… O să cerem și restricție, facem cerere de interdicție, să nu se mai apropie de soția mea. O să o acționăm și în instanță, civil. Nu mă mai joc cu ea, gata, la revedere”, a declarat, pentru Jurnal de Argeş, Adrian Ion, soţul Georgetei Ion.

Lavinia Năstase: „O țară întreagă a fost manipulată”

20 LaviniaConsiliera primăriţei Jenica Dumitru spune că în toată această poveste ea este victima. „Doamna secretar şi-a înscenat toată treaba, n-a vrut decât să mă denigreze. În primul rând, ea m-a bătut pe mine. De două ori. M-a umilit la toate televiziunile. Am fost desființată la toate posturile de  televiziune. Nu este prima dată când joc în filmul ăsta. Faptul că cere ordin de restricţie nu e nicio problemă, pentru că eu, oricum, am biroul într-o altă clădire, dar sper totuși că organele statului își vor face datoria, pentru că mi se pare inadmisibil ca tot eu să fiu bătută, dar să apar ca o agresoare la televiziuni. Faptul că soțul dumneaei ne spune mie și primăriței că ne drogăm, că suntem bolnave psihic, faptul că o țară întreagă a fost manipulată că o persoană de 110 kile, sau cât are doamna, a  fost bătută de mine, la 45 de kilograme, faptul că a venit luni la serviciu, chipurile, târându-și un picior, în condițiile în care eu n-am atins-o  fizic, sfidează orice legi ale fizicii și ale bunului-simț.  Sunt foarte bucuroasă că există camere, pentru că imaginile astea sunt singurul lucru care pe mine m-a salvat… Vreau să știți că eu, și când m-am dus la Poliția orașului Ştefănești, cu o altă filmare,  în care eram îmbrâncită, tot eu am luat amendă. Nu vreau ca eu să apar mereu ca agresor… Adevăratele motive ale doamnei secretar au legătură cu Centrul Cultural, cu dreptul de preemțiune, că ea e chemată de comisia de disciplină… Ea s-a folosit de mine ca să se sustragă de la niște explicații pe care trebuie să le dea și care nu știu cum se vor termina pentru ea”, a declarat, pentru Jurnal de Argeş, Lavinia Năstase.
Şi pe  consilieră o susţine  soţul. „Lavinia este o actriţă, este o persoană care are caracter și nu se lasă călcată în picioare…. Mă deranjează ce se spune la televizor, că Lavinia e o drogată… Avem un copil, care aude şi citeşte”, a precizat Adrian Maghinici, soţul Laviniei Năstase.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Voi va băgați joc de o populație intreaga,dar u ati facut nimic legat de transportul in comun,,pe ruta Stefanesti-Valea Mare-Pitesti ,ce credeti ca am uitat?si,dv,ca ziaristi,aveti obligația să le aduceți aminte,acestor fete de perna,din Primaria Stefanesti,ca au fost votate sa lucreze pt comunitate,nu sa organizeze lupte de box,în instituție,până atunci, împletesc niciun fel de impozit sa u taxa….asta este forma mea de protest.Sa plateasca prostimea psdista,care a votat această gașcă de fufe și betivi de la Stefanesti.