Web Analytics

Se turează motoarele şi se ascultă rock în weekend, la Corbeni

de | 19.05.2022 12:57 | Actualitate, Cultură, Politica si Administratie

Ultima strigare pentru Poienari Archangels Fest!

A mai rămas doar o zi până la Poienari Archangels Fest 2022, iar în Valea Argeșului muzica rock va răsuna pe 21 și 22 mai. Festivalul e gata să adune mii de petrecăreți și sute de motocicliști din toată țara la Corbeni, acolo unde se vor auzi live Masterpiece, My Queen by Dan Helciug, The RO/CK și Speak Floyd, Cargo – cap de afiș, Trooper, Anton sau Vlad Bilous.
Concertele încep vineri și sâmbătă, de la ora 18.00, iar celebra paradă moto va avea loc sâmbătă, de la ora 14.30. Tot sâmbătă, cei prezenți la eveniment se pot înscrie la concursuri precum aruncatul cauciucului, mersul încet sau împins butoiul.

Citește și Pregătiri intense pentru Poienari Archangels Fest

Organizatorii promit, ca în fiecare an, berea rece, licorile arhanghelilor și bucatele haiducești. Evenimentul, aflat la a doua ediție, este realizat cu sprijinul Consiliului Județean Argeș și al Primăriei și Consiliului Local Corbeni. Jurnal de Argeș este partener media al evenimentului.
În 2019, la Topoloveni apărea, sub un alt nume, primul festival rock/moto. Din 2020 a primit numele de Archangels Fest, iar de trei ani încoace proiectul reușește să atragă mii de persoane în zona Argeșului. Începând cu 2021, evenimentul s-a extins și la Corbeni, sub numele de „Poienari Archangels Fest”.

Citește și Archangels Motor Fest, prin ochii primarului Gheorghiţă Boţârcă: „Am avut peste 1000 de motociclete venite în Topoloveni, din care 300 au intrat în paradă”

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *