Web Analytics

Pregătiri intense pentru Poienari Archangels Fest

de | 5.05.2022 13:27 | Actualitate, Cultură

Jurnal de Argeş e partener media al primului eveniment moto al anului
20-21 mai va fi un weekend cu concerte rock la Corbeni și mult așteptata paradă moto spre Transfăgărășan

Băieții de la Archangels MC ies din nou în față și sunt gata să aibă parte de un nou succes cu ediția a doua a „Poienari Archangels Fest 2022”. Organizat anul acesta la baza Transfăgărășanului, festivalul e gata să transforme Valea Argeșului în Valea Rockului printr-un concert cu invitați de seamă. Prima seară a festivalului va fi una specială, dedicată trupelor tribut, ca Masterpiece, My Queen by Dan Helciug, The RO/CK și Speak Floyd. Ziua doi continuă cu celebra paradă moto, după care se vor auzi live cei de la Cargo – cap de afiș, Trooper, Anton, Vlad Bilous, Taking Back August și Myst. Iubitorilor de rock și de motoare nu le vor lipsi nici berea rece, mâncărurile haiducești sau licorile arhanghelilor.
Organizatorii pun la dispoziție toalete, zonă pentru corturi, parcare moto și auto, zone pentru mâncare, băuturi și relaxare, iar unități de cazare se găsesc în zonă: Corbeni, Arefu, Vidraru, Curtea de Argeș.

Citește și Corbeniul se umple de rockeri! Începe Poienari Archangels Fest

Poienari Archangels Fest așteaptă mii de participanți în ținutul lui Vlad Țepeș

La cea de-a doua ediție a Poienari Archangels Fest se dorește un succes cel puțin la fel de mare ca anul trecut, când s-au adunat nu mai puțin de 2000 de persoane, așa cum ne-a spus-o și primarul de la Corbeni, Nicolae Dinică: „Festivalul aduce un plus de imagine localității și zonei de nord a Argeșului. Este un festival în care Primăria Corbeni este parteneră. Organizatorii, băieții de la Archangels MC Topoloveni, sunt niște băieți care ne inspiră pe toți prin ceea ce fac. Am văzut la ei dinamism, seriozitate, educație, ceea ce e foarte important. Poienari Archangels este un festival în care găsești nume mari ale muzicii, cum ar fi cele care vin anul acesta la noi: Cargo, Trooper sau Dan Helciug.

Eu cred că pentru zona de nord este foarte important acest festival, pentru că există o zonă turistică și avem nevoie de astfel de evenimente. Anul acesta, la Corbeni sezonul turistic începe cu primul festival moto-rock din România. Am vorbit cu organizatorii să extindem acest festival, astfel încât să poată participa și cei din alte județe sau chiar de peste hotare. Sper ca evenimentul să aibă cel puțin același succes ca anul trecut, când au fost prezente peste 2.000 de persoane.”
Evenimentul este sprijinit de Consiliul Județean Argeș, Primăria Corbeni & Consiliul Local Corbeni. Jurnalul de Argeș este partener media al evenimentului.

Citește și Archangels Motor Fest, prin ochii primarului Gheorghiţă Boţârcă: „Am avut peste 1000 de motociclete venite în Topoloveni, din care 300 au intrat în paradă”

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *