Web Analytics
scris miercuri, 14.01.2015

Se joacă pe contre în scandalul sexual în care e vizat președintele CJ Argeș. Florin Tecău: „Este o strategie de distrugere a unui om, a unei familii, a unui lider”

Scandalul conversațiilor erotice ce l-ar avea ca protagonist – conform jurnaliștilor de la săptămânalul Ancheta – pe președintele CJ Argeș Florin Tecău, este departe de a se fi încheiat. Jurnaliştii de la Ancheta susţin că preşedintele Consiliului Judeţean Argeş şi şeful PSD Argeş, Florin Tecău, ar fi ‚’agăţat’’ o tânără pe Facebook şi ar fi purtat discuţii vulgare cu ea.’’Tânăra’’ respectivă s-a dovedit a fi un jurnalist sub acoperire
Astfel, sursa citată scrie că, timp de trei săptămâni, începând din 5/6 decembrie 2014, Florin Tecău şi ‚’tânăra’’ ar fi ţinut legătura pe Facebook, WhatsApp şi SMS, iar preşedintele CJ Argeş a folosit, spun ziariştii de la săptămânalul argeşean, în discuţiile cu aceasta, formulări precum ‚’F… puţin şi rar’’, ‚’Cum îţi place s-o iei?’’, ‚’Mi-ai sculat-o’’, ‚’Vorbeam de p… ca să ţi-o doreşti’’, ‚’Oricum mi se scoală rar’’, ‚’Să mi-o s…’’, ‚’Vreau tzâtzele’’, ‚’Aş vrea să îţi văd pi…’’, ‚’Eu vreau în tine’’, ‚’Să intru peste tot în tine’’ şi ‚’Ţi-aş muşca-o’’.
Reacțiile pro și contra nu au întârziat să apară după publicarea convorbirilor. Pe Facebook a apărut un cont intitulat Cămila Șantajistă, cont în care se lansau tot felul de acuze la adresa Cameliei Bădulescu, directoarea de la Ancheta. După nici 48 de ore, contul a fost șters.
Iniţial s-a scris în presă că fiul preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, Florin Tecău, a ameninţat cu moartea jurnaliştii care au făcut dezvăluiri despre scandalul sexual în care e implicat tatăl său. „Eu vă zic ceva, familia mea n-o să dispară doar pentru că aşa vor unii… O să le extermin lor tot neamu’… O să le dau foc la case, la maşini şi la tot ce au ştiut ei vreodată… Şi, dac-o facem şi pe asta împreună, la fel cum am făcut tot până acum, tre’ s-o lămurim de la început că nu scapă viu niciunu”, a scris tânărul pe Facebook. Ulterior, fiul lui Florin Tecău a scris pe reţeaua de socializare că postarea iniţială era doar o înregistrare de pe albumul celor de la B.U.G Mafia, şi nu o ameninţare la adresa jurnaliştilor.

Se joacă pe contre în scandalul sexual în care e vizat președintele CJ Argeș. Florin Tecău: „Este o strategie de distrugere a unui om, a unei familii, a unui lider”

”Trebuia să mi se facă şi mie un dosar. Nu sunt corupt, nu sunt şantajabil, nu am procese”

Florin Tecău, preşedintele Consiliului Județean şi al PSD Argeş, a susţinut marţi, 13 ianuarie, o scurtă declaraţie de presă pe tema dialogurilor cu conotație sexuală pe care le-ar fi purtat pe Facebook și prin SMS cu o jurnalistă sub acoperire de la săptâmânalul Ancheta, după cum a dezvăluit luni publicația în cauză.
„Am să fac o declaraţie pentru dvs. şi pentru opinia publică, pentru că respect libertatea presei şi dreptul la informaţie. Aş vrea să vă spun că, după acestă declaraţie, nu o să răspund la nicio întrebare, iar în următoarele zile lucrurile vor fi foarte bine clarificate de avocaţii mei. Indiferent ce se va întâmpla de acum încolo, de ce va mai apărea sau ce va mai fi, lucrurile vor fi puse la punct şi veţi primi toate informaţiile. De câteva zile, mă aflu sub presiunea ameninţărilor unor dezvăluiri mediatice senzaţionale, sexuale dacă vreţi, din partea unei publicaţii argeşene. Consider că toate aceste aşa-zise dezvăluiri nu reprezintă decât o mizerie, o înscenare care are caracter politic, din care se urmăreşte o campanie amplă de decredibilizare a liderilor PSD. Probabil, împotriva mea nu s-au găsit alte căi de atac şi s-a ales calea de atac prin presă. Nu doresc să comentez în faţa dvs, în detaliu, despre cele publicate în ziarul respectiv, până nu mă voi edifica total asupra situaţiei. Însă, pentru corecta informare a opiniei publice, vreau să fac câteva precizări. Am intrat în viaţa politică şi în viaţa administrativă ştiind ce mă aşteaptă şi fiind deschis şi expus riscului, dar am avut întotdeauna alături de mine şi o să am în continuare familia. Aşa cum ştiţi, atacurile nu sunt de azi, de ieri, ci au început mai demult. S-a încercat şi se încearcă atacul progresiv asupra tuturor membrilor familiei mele, dar cred că lucrul cel mai important este că am reuşit şi vom reuşi împreună, uniţi, să demonstrăm că suntem o familie adevărată. Împreună am depăşit aceste momente dificile, împreună îmi doresc să le depăşim în continuare şi împreună cu familia şi cu colegii mei să reuşesc să duc la bun sfârşit proiectele începute la conducerea Consiliului Judeţean Argeş. De fapt, lucrurile sunt foarte simple. Nu sunt corupt, nu sunt şantajabil, nu am procese politice, nu am fost chemat la nicio anchetă sau instituţie publică pentru a da declaraţii. Sunt printre ultimii lideri ai PSD-ului la nivel naţional care nu are un astfel de dosar. Trebuia să mi se facă şi mie un dosar”.

”Sunt un om cu bune şi cu rele, care poate face şi greşeli, poate să aibă şi puterea de a le recunoaşte, dar are şi puterea, asta este sigur, să treacă peste ele”.

În continuarea declarație sale, Tecău a adăugat:  Vreau să vă spun că am înaintat toată documentaţia şi toată problematica acestor senzaţionale dezvăluiri avocaţilor. În zilele următoare, aceştia vor lua măsurile care urmează şi ei mă vor reprezenta de acum încolo la toate discuţiile, la toate dezvăluirile, la toate problemele care urmează să mai apară sau nu mai urmează să apară. Sunt sigur că veţi afla până la sfârşit toate datele, toate informaţiile şi toate problemele care sunt legate de acest caz senzaţional. Încă o dată, regret că nu am făcut lucrul acesta duminică, pentru a demonstra faptul că lucrurile erau de mult programate. E clar că este o strategie. Este o strategie de distrugere a unui om, a unei familii, a unui lider. Sunt un om cu bune şi cu rele, care poate face şi greşeli, poate să aibă şi puterea de a le recunoaşte, dar are şi puterea, asta este sigur, să treacă peste ele. Pentru cei care mă cunosc, lucrurile sunt foarte clare, pentru cei care nu mă cunosc, vor avea în perioada următoare toate informaţiile”, a declarat Florin Tecău.
D.G., I.H.B.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...