Web Analytics

Se închide secția ATI a Spitalului Orășenesc Mioveni

de | 18.01.2022 09:32 | Actualitate

În vreme ce cazurile Covid-19 cresc alarmant în România, numărul locurilor disponibile la ATI, se înjumătățesc, în Argeș. În plus, secția ATI a Spitalului Orășenesc din Mioveni urmează să se închidă peste câteva zile. Potrivit primarului Ion Georgescu, se pare că la mijloc ar fi vorba de orgolii politice. O persoană publică din județ a cerut la Minister închiderea secției.

Primarul Mioveniului a reacționat cu privire la această situație:

Ferește-ne Hipocrate de prieteni!În secția ATI a Spitalului Mioveni se duc lupte reale pentru viață. După un an în care au fost martorii unor drame, în care au oscilat între agonie și extaz, medicii și personalul medical din secția ATI COVID au ieșit învingători din inegala înfruntare cu perfidul virus. Aici, o echipă unită și inimoasă de profesioniști a scris istorie.

Citește și:Poze șocante cu accidentarea lui Bogdan Rusu după amicalul cu Dinamo. Primarul Mioveniului le-a făcut publice

Din păcate, vom intra în istorie, drept cea mai modernă și performantă secție ATI COVID din România, pe care s-a pus lacătul! Mai trist este faptul că această decizie nu s-a luat din orgolii politice, ori neputință, ci din frustrare tipic românească.Prin deciziile de revocare a detașărilor coordonatorilor secției ATI COVID de la Mioveni s-a reușit contraperformața la care nu a ajuns o armată de adversari politici, nici măcar atunci când PSD era în opoziție. Dar au reușit, acum, prietenii.

Citește și: Se reduce prețul la energie și la gaze

Nu concepem să renunțăm la acest proiect care funcționează cu rezultate extraordinare și în care s-au investit milioane de euro! De ce să tăiați aripile acestei echipe, revocând dreptul la performanță Spitalului Mioveni și, implicit, reducând sansele la viață pacienților?Fără modestie, întreb, știți pe ce loc se află Spitalul Orășenesc Mioveni în topul spitalelor COVID din țară ca număr de pacienți salvați în anul 2021? Personal, știu ce persoană din Argeș a fost astăzi la minister și a conceput acest aranjament. Vă mulțumesc pentru grija pe care ne-o purtați!”, a transmis edilul pe pagina sa de Facebook.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii