Web Analytics

SE ÎMPLINESC 25 DE ANI DE LA MOARTEA TRAGICĂ A PRINȚESEI DIANA

de | 29.08.2022 08:27 | Actualitate, Home

Pe 31 august a.c. se împlinesc 25 de ani de la moartea tragică a Prinţesei Diana şi destinul ei este din nou în centrul atenţiei. În semn de omagiu, un documentar despre viaţa prinţesei inimilor va avea premiera zilele acestea, iar maşina pe care a condus-o în anii ’80 a fost vândută cu un preţ impresionant. 

Povestea lui Lady Di fascinează şi în prezent. De-a lungul timpului, actriţe celebre de la Hollywood s-au simţit onorate să intre în pielea ducesei de Wales. Catherine Oxenberg a fost printre primele staruri care au acceptat provocarea, în 1982, la un an după nunta regală. Tot ea a jucat şi în producţia care a descris căsnicia nereuşită a celor doi – Charles şi Diana – nefericiţi până la adânci bătrâneţi. 

Citește și: Managerul Teatrului Al.Davila, regizorul Dan Tudor, cetățean de onoare al municipiului Fălticeni

Recent, actriţa Kristen Stewart a jucat cu eleganţă rolul Prinţesei Diana, în filmul Spencer. Interpretarea i-a adus o nominalizare la premiile Oscar. De asemenea, Emma Corrin a primit o nominalizare la premiile Emmy pentru interpretarea din serialul The Crown. Provocările pentru un asemenea rol au fost, însă, uriaşe.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *