Web Analytics

Managerul Teatrului Al.Davila, regizorul Dan Tudor, cetățean de onoare al municipiului Fălticeni

de | 28.08.2022 11:58 | Actualitate, Cultură, Home

Managerul Teatrului Alexandru Davila din Pitești, renumitul regizor și actor Dan Tudor, este ”Cetățean de onoare” al municipiului Fălticeni. Acesta a primit distincția de la primarul Cătălin Coman, la Gala decernării premiilor Festivalului Internaţional de Teatru pentru Tineret „Grigore Vasiliu Birlic” – ediţia a XII-a.

Dan Tudor a mulțumit municipalității pentru această onoare și a promis că va reveni anul viitor cu o piesă de teatru pe scena festivalului din Fălticeni și anume cu piesa ”Birlic” cea care l-a consacrat pe marele actor de comedie Grigore Vasiliu Birlic.

Citește și Primarul Gentea și fiica, selfie la Londra, la meciul Arsenalului

Spectacolul va fi produs de Teatrul Alexandru Davila din Pitești în colaborare cu Primăria Fălticeni și Asociaţia „Fălticeni Cultural” condusă de Liviu Mihăilă, organizatorul Festivalului Internaţional de Teatru pentru Tineret „Grigore Vasiliu Birlic”, anunță Suceava News.

Dan Tudor este unul dintre cei mai prolifici regizori români la ora actuală montând spectacole în București dar și în multe alte orașe din țară. De remarcat marele succes repurtat recent la Teatrul Național București cu cea mai de succes comedie din istoria teatrului românesc, „Titanic Vals”.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *