Web Analytics
scris joi, 26.10.2023

Se extinde sistemul de canalizare la Mihăeşti

PSD: „Județul Argeș – pe primele locuri din țară la proiectele finanțate prin Programul Național Anghel Saligny!”

Primarul comunei Mihăești, Andreea Crîmpiță-Matei, a semnat, luni, 23 octombrie 2023, la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației contractul de finanțare pentru extinderea sistemului de canalizare. „Așadar, continuăm șirul investițiilor importante în localitatea noastră!”, a transmis primarul Andreea Crîmpiță-Matei.
Valoarea totală a investiției este de 14.559.264 de lei. Proiectul este finanțat prin Programul Național de investiții „Anghel Saligny”.

Se extinde sistemul de canalizare la Mihăeşti

„Dezvoltarea și modernizarea localităților din județ reprezintă principalul obiectiv al PSD Argeș! În acest sens, miniștrii, parlamentarii, Consiliul Județean și primarii lucrează în echipă. Iar rezultatele se văd! Județul Argeș se află pe primele locuri din țară din punct de vedere al proiectelor finanțate prin Programul Național «Anghel Saligny»!”, a transmis și PSD Argeș.
M.S.

Citește și PSD Argeş: „Reabilitarea, modernizarea şi extinderea infrastructurii rutiere reprezintă o prioritate!”

Citește și La iniţiativa grupului PSD Argeş din Camera Deputaţilor, se reduce vârsta standard de pensionare pentru argeşenii din zona Piteşti!

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *