Web Analytics
scris vineri, 31.12.2021

Se cere revizuirea sentinţei în cazul triplei crime de la Stoeneşti

Pe crucea lui Dorel Durleci, rudele au scris „Am fost nevinovat”

Doi dintre cei trei condamnați pentru omor sunt decedați, al treilea este în penitenciar. Aceasta este situația după cele întâmplate în anul 2016, atunci când trei persoane au fost ucise pe Valea Bădenilor, la Stoenești. Iar încercările rudelor celor condamnați de a întoarce decizia instanței continuă, fiind declanșat un proces de revizuire.

Se cere revizuirea sentinţei în cazul triplei crime de la Stoeneşti

Un tată și fiii acestuia au fost condamnați pentru triplul omor de acum peste cinci ani. În penitenciar se mai află acum doar unul dintre fii, Doru Vasile Durleci, care are de ispășit 21 de ani în detenție. Fratele acestuia, Pavel Laurențiu Durleci, primise condamnare pe viață. A fost găsit mort în celula de penitenciar în anul 2017. Tatăl celor doi, Dorel Durleci, a decedat în acest an, în închisoare, infectat cu noul coronavirus. Mereu a susținut că este nevinovat, iar convingerea sa a fost trecută acum pe crucea de mormânt.

Ca revizuenți la Tribunal figurează Doru Vasile Durleci și tatăl decedat, Dorel Durleci. Instanța de judecată va analiza cazul anul viitor. O cerere similară a fost introdusă și anul trecut la Tribunalul Argeș, dar a fost respinsă atât pe fond, cât și în apel.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Liziera Pădurii Trivale dispare la Moşoaia. Răsar în loc pensiuni…

Citește și Rechizitoriu. Metoda ”Golirea stupului cu miere”. Chelu şi „locotenenţii” lui au devalizat Alprom cu peste 11 milioane lei

Distribuie!

0 Comentarii