Se blochează Bulevardul ”Pardon” 

de | 8.06.2022 19:08 | Actualitate, Politica si Administratie

După aproape o lună de la introducerea cererii în instanță pentru anularea autorizației de construire care a stat la baza lucrărilor de reabilitare a Bulevardului ”Pardon”, activitatea de șantier se va suspenda. Acest lucru a fost anunțat de primărița Elena Lasconi, după ce prefectul Perianu a atenționat asupra prevederilor legale care impuneau stoparea lucrărilor imediat după inițierea demersului juridic.

Citește și Reportaj la înscăunare / Cum a fost la instalarea noii primăriţe de Câmpulung, Elena Lăsconi

Lasconi a precizat că nu va fi vorba de o simplă oprire a activității de șantier, practic Bulevardul va intra în conservare, fără posibilitatea de a mai fi accesat de pietoni și comercianții de pe cele două laturi. Asta în condițiile în care în perioada în care s-a lucrat sau s-a stat, cum s-a întâmplat în anotimpul rece, Bulevardul ”Pardon” nu a fost închis și nici nu s-a restricționat traficul pietonal sau cel rutier de aprovizionare a magazinelor.

CIB

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.