Web Analytics

Schimbări radicale la FC Argeş sub comanda lui Nicolae Dică

de | 27.06.2019 13:22 | Sport

Nicolae Dică taie și spânzură la FC Argeș! Spuneam asta pentru că, de când a fost numit manager general la gruparea din Trivale, Nicu Dică a început să se considere „stăpân pe plantație”. Așa se face că a pus pe liber foarte mulți jucători și a făcut câteva transferuri de fotbaliști pe care spune că i-a urmărit de ceva timp.

Ca o paranteză trebuie să spunem că Dică a fost de acord cu prelungirea contractului lui Cătălin Barbu, băiatul lui Jean Barbu, însă până la acest moment nu i-a prelungit contractul lui Alin Popa, băiatul fostului fotbalist alb-violet Vasile Popa. Nu putem omite faptul că cei doi au fost jucători de bază ai FC Argeș în campionatul recent încheiat.
Mai mult decât atât, Dicanio a continuat schimbările radicale la FC Argeș, iar cea mai importantă a fost schimbarea șefului de la Centrul de Copii și Juniori. Așa se face că Petre Calotă, cel care a contribuit decisiv la reînființarea Centrului de Copii și Juniori, a fost înlăturat de la șefia centrului și a rămas doar un simplu scouter. În locul său a fost numit Mihai Ianovschi, nimeni altul decât referentul zonal din cadrul Federației Române de Fotbal. Considerentul acestei numiri a fost, din câte se pare, “intrarea la Federație”. Dică a continuat cu schimbările și pe foștii antrenori principali de la echipa mare Paul Ciobanu și Gusti Eduard i-a trimis la munca de jos. Astfel, Paul Ciobanu a rămas un simplu antrenor la copii și juniori, iar Gusti Eduard a fost trimis la Liga a IV-a, acolo unde managerul general intenționează să înființeze o echipă. Iată, așadar, ce se întâmplă când unei singure persoane i se dă “mână liberă”. Oameni cu state vechi la FC Argeș, oameni care iubesc FC Argeș sunt, practic, umiliți. Mai era efectiv un singur pas, și anume anunțarea încetării oricărei colaborări cu gruparea alb-violetă. Vom vedea ce “revoluție” face Dică la FC Argeș și cu siguranță vă vom ține la curent!

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii