Web Analytics

Schimbă PET-ul cu biletul! Campania inedită ajunge și în Pitești

de | 14.09.2022 16:01 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Campania națională „Schimbă PET-ul cu biletul” ajunge și în orașul Pitești, iar Primăria se alătură ca partener local în acest proiect.

Vineri, 16 septembrie, locuitorii din orașul Pitești și din alte 64 de orașe din toate județele țării vor putea călători cu mijloacele de transport în comun în schimbul a 5 deșeuri. În toate cele 134 de magazine Kaufland din România, localnicii vor primi un bilet gratuit de transport în comun în schimbul a 5 deșeuri (PET-uri, doze de aluminiu, sticlă) aduse la automatele de colectare Tomra din incinta magazinelor Kaufland.

Citește și Film în premieră, cu Gérard Depardieu, la Cinematograful „București”

În Pitești, campania se desfășoară în parcările celor 2 magazine Kaufland situate în: Pitești – Războieni (Str. Exerciţiului nr. 216) și Pitești – Găvana (Str. Nicolae Bălcescu nr. 93).

Inițiativa aparține Asociației Act for Tomorrow și Kaufland România, fiind realizată în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, în cadrul programului național Vinerea Verde. La nivel local, campania se bucură de sprijinul Primăriei Pitești și Asociația Zimbrii Carpatini în calitate de parteneri ai acțiunii. Mai multe despre campanie, AICI.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii