Web Analytics

Film în premieră, cu Gérard Depardieu, la Cinematograful „București”

de | 14.09.2022 12:03 | Actualitate, Cultură, Home

Două filme vor fi proiectate în premieră la Cinematograful de artă „București” din Pitești. Sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 16.00, va fi proiectat în premieră filmul „Maigret”, care s-a văzut pentru prima dată în România, în data de 26 august 2022.

Regia îi aparține lui Patrice Leconte, iar în rolul principal îl regăsim pe Gérard Depardieu, unul dintre cei mai populari actori francezi, cunoscut, de exemplu, pentru că l-a jucat pe Obelix în filmul „Asterix și Obelix”. Iată despre ce este vorba în filmul „Maigret”: „O tânără îmbrăcată într-o elegantă rochie de seară este găsită fără suflare într-o piaţă din Paris. Comisarul Maigret va încerca să descopere criminalul şi să înţeleagă circumstanţele în care a murit victima”.

Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Duminică, 18 septembrie, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat, tot pentru prima dată, filmul „Om câine”, care are premiera în România chiar vineri, 16 septembrie 2022.

Regia îi aparține lui Ștefan Constantinescu, în rolurile principale fiind Bogdan Dumitrache, Ofelia Popii și Cosmina Stratan. „Suntem la apogeul crizei sanitare provocată de coronavirus când personajul Doru (Bogdan Dumitrache) decide să revină în România, abandonându-și locul de muncă din Suedia. Susține că trebuie să asiste la botezul fiului celui mai bun prieten, dar în realitate are un alt plan. Alături de câinele mamei lui, Doru urmărește să își confirme bănuielile legate de infidelitatea soției. Timpul este scurt, Europa se pregătește să își închidă granițele, iar superiorii îi cer să se întoarcă de urgență în Suedia”, este descris filmul.

Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *