Web Analytics
scris joi, 31.08.2023

Şase echipe la Memorialul „Constantin Cârstea”, ediţia II-a

Șase echipe, fiecare cu fiecare, fără clasament, au participat de curând la memorialul dedicat fostului alb-violet Constantin Cârstea, Ediția II-a. Competiția s-a desfășurat la Bistrița, iar echipele participante au fost Universitatea Cluj, Gloria Bistrița, Transilvania Bistrița, Juniorul Suceava, Galactic Bistrița și Școala de Fotbal ”Vasile Moga”. Memorialul s-a ținut la baza sportivă Tera Plast Arena din Bistrița.

Şase echipe la Memorialul „Constantin Cârstea”, ediţia II-a

Echipele au primit din partea organizatorului, și înmânate de foștii jucători ai echipei Gloria Bistrița care au câștigat Cupa României, un tricou pentru fiecare jucător și antrenor..
De asemenea, s-au acordat medalii, cupe și diplome. Mai trebuie spus că la festivitate a participat și a luat cuvântul ministrul digitalizării, Bogdan Ivan Gruia și au asistat și prefectul județului Bistrița și deputatul Suciu Daniel.

Citește și Constantin Cârstea, comemorat de oficialii clubului FC Argeș

Citește și Nelu Cârstea, fratele lui Constantin Cârstea: ”Sunt mâhnit! La meciul cu CFR, observatorul n-a fost de acord cu un moment de reculegere pentru Costel”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită