Web Analytics
scris joi, 19.11.2020

Nelu Cârstea, fratele lui Constantin Cârstea: ”Sunt mâhnit! La meciul cu CFR, observatorul n-a fost de acord cu un moment de reculegere pentru Costel”

La începutul acestei săptămâni s-au făcut unsprezece ani de când Constantin Cârstea a plecat dintre noi. Fostul fotbalist, antrenor și președinte de la FC Argeș se stingea din viaţă la Piteşti în data de 16 noiembrie 2009, în urma unei boli incurabile, la vârsta de doar 60 de ani.
Costel Cârstea s-a născut la 22 februarie 1949 şi a fost de două ori campion cu FC Argeş, în 1972 şi în 1979. A fost bun prieten cu Nicolae Dobrin, cu care a stat în aceeaşi cameră în peste 80 la sută dintre cantonamentele sau deplasările echipei piteştene. ”CFR-ul”, aşa cum era poreclit Cârstea, poreclă care niciodată nu i-a plăcut, a evoluat în întreaga sa carieră de jucător la FC Argeş, între anii 1969 şi 1983. A strâns 244 de prezenţe şi opt goluri în prima divizie, a jucat 11 meciuri şi a marcat un gol în cupele europene, având şi o selecţie în reprezentativa României. Cariera de tehnician a început-o tot la FC Argeş, ca secund al lui Nicolae Dobrin, post pe care l-a ocupat între 1983 şi 1985.

Nelu Cârstea, fratele lui Constantin Cârstea: ”Sunt mâhnit! La meciul cu CFR, observatorul n-a fost de acord cu un moment de reculegere pentru Costel”

Citește și Constantin Cârstea, comemorat la 9 ani de la moarte

”S-au făcut 11 ani de când Costel nu mai este printre noi. Am dorit ca la meciul cu CFR Cluj să se țină un moment de reculegere în memoria sa, dar nu s-a putut, nu s-a dorit. Sunt mâhnit că la meciul cu CFR observatorul nu a fost de acord cu ținerea unui moment de reculegere pentru Costel. Sunt mâhnit că nu am mai putut face o comemorare, așa cum o făceam anii trecuți, alături de prieteni, rude, apropiați și iubitori ai culorilor alb și violet. Dar asta este! Mergem mai departe! Costel va rămâne veșnic în sufletele noastre!”, ne-a declarat Nelu Cârstea, fratele regretatului fotbalist.

Distribuie!

0 Comentarii