Constantin Cârstea, comemorat de oficialii clubului FC Argeș

de | 16.11.2021 16:42 | Actualitate, Home, Sport

Astăzi s-au împlinit 12 ani de la dispariția lui Constantin Cârstea. Fostul fotbalist, antrenor și președinte al clubului FC Argeș s-a stins din viaţă la Piteşti, pe 16 noiembrie 2009, în urma unei boli incurabile, la doar 60 de ani.

 

Citește și Victorii pe linie pentru juniorii de la FC Argeș

 

În această după-amiază, o delegație a clubului FC Argeș a mers la cimitirul Sfântu Gheorghe pentru a se reculege la mormântul lui Constantin Cârstea. Jean Vlădoiu, managerul grupării din Trivale, Vasile Popa, responsabilul cu licențierea, Doru Toma, directorul de organizare, Marin Radu, coleg de generație cu ”Cefereul” și Ion Pănescu, fostul magaziner al clubului, au ținut să-i aprindă o lumânare și să-i aducă un omagiu fostului mare fotbalist.

Alături de Nelu Cârstea, fratele ”Cefereului”, cei prezenți au rememorat momentele frumoase petrecute alături de fostul antrenor și conducător al alb-violeților.

Acest articol este despre: cefereul,comemorare,constantin carstea,fc arges

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Circulație restricționată pe Autostrada București-Pitești
Circulație restricționată pe Autostrada București-Pitești

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, în intervalul orar 08.30 – 14.00, pentru efectuarea lucrărilor de reparații asfaltice, traficul rutier este restricționat pe a doua bandă pe Autostrada A1 pe sensul București către...


Loading RSS Feed