Sărbători pe burta goală! Fotbaliştii de la FC Argeş şi CS Mioveni au interzis la prime de Paşte

de | 21.04.2011 15:35 | Sport

Fotbaliştii divizionarelor secunde FC Argeş Piteşti şi CS Mioveni vor avea parte de sărbători pe burta goală. Spunem asta pentru că şefii celor două grupări nu vor da nicio primă de Paşti, aşa cum se întâmpla în anii trecuţi. Chiar dacă şi atunci a fost „criză” în curtea celor două formaţii, în cele din urmă s-au găsit niscaiva resurse financiare, iar fotbaliştii au avut ce pune pe masă. Acum însă Iepuraşul va lipsi. Motivele? Ei bine, dacă la Mioveni, echipă care încă se bate pentru promovare pe prima scenă fotbalistică a ţării, „nu sunt bani şi punct”, la FC Argeş, echipă care încă se mai bate pentru evitarea retrogradării în Liga a III-a, pur şi simplu „nu se vrea”. Adică conducerea e atât de supărată pe fotbalişti încât remarca patronului, „De acum încolo, o să vă dau banii la trei luni! Nici prime n-o să mai vedeţi de la mine!” a intrat în istorie. Concret, după ce fotbaliştii alb-violeţi au avut de prezentat câteva doleanţe conducerii cum ar fi lipsa hranei calde şi a apei plate, conducerea a trecut la ameninţări. Ameninţări care s-au soldat în cele din urmă cu o ruptură totală între fotbalişti şi conducere. Ce se va întâmpla în continuare în curtea clubului alb-violet nu ştim, însă e cât se poate de limpede că despre prime de Paşte nici nu se mai pune problema unei discuţii. Iată în continuare şi răspunsurile oficiale ale conducerii celor două cluburi, răspunsuri care nu fac altceva decât să confirme cele menţionate mai sus.

„La FC Argeş nu există prime de Paşte”

Iulia Ilie, ofiţer de relaţii cu presa FC Argeş: „La FC Argeş nu vor exista prime de joc, dar vreau să specific faptul că de fiecare dată când sunt promise prime de joc acestea sunt date. Dacă v-aţi referit la prime de Paşte, o sărbătoare foarte importantă pentru toţi creştinii şi trebuie să se dea prime, din câte ştiu eu acestea nu există la clubul alb-violet”.

„Până nu ne vom afla pe un loc care duce în Liga I, la Mioveni nu se va da niciun fel de primă”

Ion Ţuţală, preşedinte CS Mioveni: „În acest an la CS Mioveni nu există prime de Paşte. În alţi ani s-au dat prime cu ocazia acestei mari sărbători a creştinilor, dar în acest an nu sunt bani. Şi, oricum, până nu ne vom afla pe locul I sau pe locul II, locuri care duc în Liga I, la CS Mioveni niciun fotbalist nu va primi niciun fel de primă, fie de joc, fie pentru o sărbătoare anume. Dacă nu mă înşel anul trecut în jurul sărbătorilor de Paşte era cu totul şi cu totul o altă situaţie şi de aceea atunci s-au acordat prime de sărbători. Suma a fost undeva până în 100 de euro pentru fiecare angajat al clubului”.
(M.I.)

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii