Web Analytics
scris joi, 09.05.2024

Sărbătoare la CS Mioveni. Președintele Claudiu Cojocaru își serbează ziua de naștere

Președintele CS Mioveni, Claudiu Cojocaru, își serbează astăzi ziua de naștere, împlinind 38 de ani. La Mulți Ani, sănătate și multă baftă!, îi transmite clubul CS Mioveni.

Sărbătoare la CS Mioveni. Președintele Claudiu Cojocaru își serbează ziua de naștere

Citește și: Claudiu Cojocaru, preşedintele executiv de la CS Mioveni, este realist: „Şansele de promovare sunt foarte mici, dar fotbalul ne-a demonstrat că poate compensa prin dăruire şi devotament”

Astă vară, din motive medicale, preşedintele executiv Constantin Stancu a fost nevoit să se retragă din funcţie, în locul său Consiliul Director numindu-l pe Claudiu Cojocaru, care până atunci ocupase funcția de  director de marketing şi team-manager al echipei. „Din cauza unor probleme medicale nu mai pot fi în activitate zi de zi. Voi rămâne însă în cadrul clubului şi alături de echipa”, a spus Stancu. „Mulţumesc pentru încredere tuturor şi va asigur ca vom munci 24 din 24 de ore, 7 zile din 7. Nu vom mai fi ca în anii trecuţi dar ne dorim sa facem treaba bună”, a declarat Claudiu Cojocaru.

Barajul se decide în ultima etapă a play-off-ului

CS Mioveni și Csikszereda s-au încurcat în etapa 9 a play-off-ului din Liga 2. Dacă trupa lui Schumacher a scăpat victoria pe final la Șelimbăr, scor 2-2, ciucanii au pierdut pe terenul Corvinului Hunedoara, scor 1-3. Unirea Slobozia (locul 1, 59 de puncte) și Gloria Buzău (locul 4, 48 de puncte) și-au asigurat promovarea în Superligă.

CS Mioveni – Corvinul Hunedoara și Csikszereda – Gloria Buzău se joacă în ultima etapă a play-off-ului din Liga 2. Rezultatele vor stabili ierarhia finală și locurile de baraj pe care cele două echipe le vor ocupa.

Citește și: CS Mioveni a ratat victoria pe final în deplasare cu Șelimbăr

Foto: CS Mioveni

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *