Web Analytics
scris joi, 09.05.2024

Claudiu Cojocaru, preşedintele executiv de la CS Mioveni, este realist: „Şansele de promovare sunt foarte mici, dar fotbalul ne-a demonstrat că poate compensa prin dăruire şi devotament”

Întrebat despre prima victorie din play-off, cea cu Miercurea-Ciuc, despre șansele de promovare în urma barajul în Liga I, despre obținerea licenței pentru Liga I, Claudiu Cojocaru, președintele executiv de la CS Mioveni, ne-a declarat:

Claudiu Cojocaru, preşedintele executiv de la CS Mioveni, este realist: „Şansele de promovare sunt foarte mici, dar fotbalul ne-a demonstrat că poate compensa prin dăruire şi devotament”

„Cu Miercurea-Ciuc a fost o victorie de moral, chiar dacă nu ne ajută foarte mult matematic pentru accederea în prima divizie, dar ne ajută foarte mult la moral. Ne-am dat seama de valoarea noastră și ceea ce s-a întâmplat în trecut a fost doar un mic accident. Ce șanse avem să câștigăm barajul de promovare în Liga I? Șansele reale sunt foarte mici, dar fotbalul ne-a demonstrat de multe ori că poate compensa prin dăruire și prin devotament, că valorile se pot echilibra.

Nu există o echipă cu care am prefera să jucăm acest baraj, toate echipele sunt bune de la Liga I și orice meci ar fi foarte greu pentru noi. Nu preferăm o echipă anume, cu toate că alte echipe ne-ar prefera pe noi. Nu înțeleg de ce, dar alții ne preferă pe noi. Deja își fac planuri să joace meciul de baraj cu noi. Dar asta poate fi o situație care să ne întărească și să ne facă mult mai buni, să le demonstrăm că socoteala de acasă nu se potrivește cu aceea din târg. Ca să fie limpede, în momentul de față noi trebuie să primim licența pentru Liga I fiindcă am depus toate actele necesare pentru obținerea ei. Nu am avea de ce, nu văd de ce nu am primi licența. Este problema celorlalte echipe care își doresc ca noi să nu luăm licența sau e fix problema lor, pe noi nu ne interesează de alte echipe. Eu pot să vorbesc doar despre echipa noastră, despre clubul nostru, care a depus licența și care sunt sigur că o va obține, pentru că toate actele sunt în regulă. Celelalte echipe poate vor să facă niște artificii ca să justifice niște non-performanțe”.

Citește și Trupa lui Prepeliță a promovat în Liga 1. Gloria Buzău a învins liderul

Citește și 7 mai 1986 – Ziua în care Steaua a reușit cea mai mare performanță a fotbalului românesc

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *