Web Analytics

Salonul „Marius Mizdran” dă timpul înapoi cu cel mai revoluţionar „tratament al vedetelor”

de | 19.06.2013 20:49 | Actualitate

# Eveniment monden la Ramada – Intraceuticals Open Day. Un nou eveniment exclusivist monden a fost patronat de Salonul „Marius Mizdran” din Pitești, săptămâna trecută, pe 13 iunie, la Hotelul Ramada. Evenimentul, ce s-a constituit într-un „Intraceuticals Open Day”, a avut-o ca invitat special pe vedeta showbiz-ului românesc DJ Wanda, care a venit la Pitești pentru a prezenta și promova tratamentul revoluționar Intraceuticals, folosit în premieră în Argeș de către Salonul „Marius Mizdran”. Deviza sub care s-a desfășurat evenimentul a fost „Frumusețea vedetelor, mai aproape de noi”. De ce? Pentru că Intraceuticals este un tratament cosmetic facial non-invaziv, folosit de către cele mai exclusiviste clinici și saloane de înfrumusețare din lume și de către celebrități precum Madonna, Kim Kardashian, Naomi Campbell, Eva Longoria, Victoria Beckham, Andreea Marin, Andreea Raicu, Valentina Pelinel, DJ Wanda. Acest sistem performant înlocuiește cu succes deja arhi-cunoscutele injectări cu toxină botulinică și acid hialuronic, care sunt procedee invazive.
În cadrul prezentării ce a avut loc la Ramada, au fost făcute și demonstrații privind modul de aplicare a tratamentului și efectele sale asupra tenului. Cu ajutorul unui aparat este produs oxigen hiperbaric, care introduce în straturile profunde ale pielii ingredienții activi, adică acid hialuronic, vitamine (A, C și E), antioxidanți (aloe vera și ceai verde). Odată introduse în derm, aceste substanțe acționează din interior către exterior și tratează problemele țintite, adică degradarea pielii ca urmare a îmbătrânirii, acneea, petele pigmentare, cearcănele, elasticitatea și volumul pielii. Tratamentul nu are niciun fel de efecte secundare, nu crează dependență, este nutrient  și practic dă timpul înapoi pentru ten.
Printre cei care au experimentat pe propria piele efectul acestor produse minunate folosite de specialiștii de la salonul piteștean al lui Marius Mizdran, se află și autoarea acestor rânduri. După o singură aplicare, pe numai o jumătate facială, rezultatul a fost uimitor. La comparare, diferența dintre jumătatea tratată și cea netratată era foarte vizibilă, în sensul că pe partea pe care s-a aplicat Intraceuticals tenul era vizibil împrospătat, efectul de lifting era evident, pielea mai elastică și mai tonifiată. Pentru rezultate spectaculoase este necesar un număr de șase ședințe.
Trebuie menționat faptul că Salonul „Marius Mizdran” a fost în permanență preocupat de a aduce piteștenilor tot ce este mai nou, mai inovativ în materie de înfrumusețare. Cu ocazia acestei „Open Day”, piteștenii pot beneficia de acest tratament cu reduceri importante de preț, dar și de o demonstrație gratuită, pe bază de programare, la telefon 0720.700974 sau la e-mail contact@mariusmizdran.ro.
Adriana Gândilă

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii