Web Analytics
scris sâmbătă, 05.03.2022

SAGA Festival, concert caritabil organizat pentru refugiații ucraineni


SAGA Festival, concert caritabil organizat pentru refugiații ucraineni

SAGA Festival, PRO TV, KISS FM și Primăria Municipiului București își unesc forțele pentru cel mai mare concert caritabil live din România, cu scopul de a ajuta ucrainenii care se află într-o situație extrem de dificilă în acest moment.

Citește și: Peste 200 de copii din Argeș – victime ale abuzului, neglijării sau exploatării!

România se implică activ în ajutarea victimelor. Sute de mii de ucraineni și-au părăsit locuințele și sunt acum refugiați în țara noastră, iar numărul se așteaptă să crească.

Sâmbătă, 12 martie, pe Arena Națională, la un eveniment cu oameni pentru oameni vor concerta live peste 8 ore artiști români și internaționali.

Citește și: Durere fără margini la Lunca Corbului. Militarul Pătrașcu, înmormântat astăzi

“Prin WE ARE ONE și totodată prin puterea muzicii, ne dorim să creștem nivelul de conștientizare la nivel mondial în ceea ce privește nevoia de ajutor a ucrainenilor. Ne dorim să transformăm acest eveniment într-un ajutor real pentru cei care au atât de mare nevoie de sprijin în aceste momente dificile. Urmărind cu atenție toate evenimentele și întreaga situație actuală, am decis, împreună cu echipa, că trebuie să facem ceva. Am luat în calcul valorile noastre și așa am creat WE ARE ONE. În timpul celor 8 ore ale concertului caritabil live, vom fi alături de ucraineni, uniți prin muzică și speranța pentru pace”, a declarat Allan Hardenberg, CEO ALDA.

Banii obținuți în urma evenimentului vor fi donați către Crucea Roșie Română.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...