Web Analytics
scris sâmbătă, 05.03.2022

Durere fără margini la Lunca Corbului. Militarul Pătrașcu, înmormântat astăzi

Este zi de doliu național, astăzi, când cei șapte militari decedați în tragedia de la Dobrogea, din 2 martie, vor fi înmormântați.

Durere fără margini la Lunca Corbului. Militarul Pătrașcu, înmormântat astăzi

Durerea fără margini se simte si la Lunca Corbului, comuna natală a locotenentului Sorin Pătrașcu, cel mai tânăr militar mort în accidentul aviatic de săptămâna trecută.
Suferința se citește pe chipul colegilor de muncă, al părinților, al bunicii și al logodnicei miliatrului, cu care acesta urma să se căsătoarească în luna mai.

Citește și:Argeșeanul Sorin Pătrașcu a murit în urma incidentului de la Constanța. Avea 27 de ani

Zeci de oameni s-au adunat astăzi, pentru a-și lua rămas bun de la Sorin. La ceremonie, a fost depusă și o coroană din partea președintelui Consiliului Județean, Ion Mînzînă.
Sorin are parte de o ceremonie de înmormântare cu onoruri militare. De asemenea, pe timpul desfăşurării funeraliilor, în semn de omagiu adus camarazilor care şi-au pierdut viaţa, aeronave ale Forţelor Aeriene Române şi ale aliaţilor care execută misiuni de poliţie aeriană întărită în România vor executa survoluri ale zonelor în care au loc ceremoniile.

Sorin Pătrașcu împreună cu ceilalți militari au fost înaintaţi în grad post-mortem şi au fost decoraţi post-mortem de preşedintele României cu Ordinul „Virtutea Aeronautică” în grad de Cavaler, cu însemn de pace, respectiv cu Ordinul „Virtutea Maritimă” în grad de Cavaler, cu însemn de pace. 



#Locotenentul argeșean Pătrașcu Sorin, era copilot în timpul accidentului aviatic. Avea 27 de ani, era angajat din anul 2016, avea 500 de ore de zbor și era necăsătorit.

Dumnezeu să-l odihnească!

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...