S-au împlinit doi ani de la inaugurarea primului spital construit de la zero după decembrie ’89

de | 5.09.2021 18:38 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

5 septembrie 2021 – este data la care cea mai modernă unitate medicală construită de la zero în România, în ultimii 30 de ani a împlinit doi ani de existență.

Lucrările la acest obiectiv de investiție majoră pentru argeșeni au început în luna martie 2016, urmând să fie finalizate după 3 ani și jumătate. Costurile finale ale acestei investiții se ridică la peste 60 de milioane de euro, din care aproximativ 20 de milioane de euro au făcut obiectul unei finanțări prin PNDL II, iar aproximativ 4 milioane de euro s-au alocat din Fondul de Rezervă al Guvernului României.

CITEȘTE ȘI: Ce să mai crezi? Deși vaccinat, directorul de la Pediatrie s-a infectat cu Covid

“În această zi, pe 5 septembrie 2019 s-a scris o filă importantă din istoria orașului Mioveni. Au trecut doi ani de zile, de când, cu mare bucurie și entuziasm, a avut loc recepția Spitalului Orășenesc Mioveni, cea mai importantă investiție medicală în regiune din ultimii 30 de ani și probabil, cea mai importantă construcție realizată de administrația locală a orașului.
Alături de efortul Consiliului Local, Guvernul României a sprijinit construcția acestei unități medicale prin fonduri dedicate, așa încât, pentru zeci de mii de oameni, spitalul din Mioveni să fie prima șansă la viață. În continuare, îmi doresc să avem parte de cele mai bune servicii medicale aici, la noi acasă, iar medicii noștri să poată profesa în condiții optime, cu aparatură de ultimă generație. Multe realizări profesionale le doresc medicilor și întregului personal din spital, iar conducerii manageriale îi urez mult succes!”, este mesajul transmis de primarul Ion Georgescu pe pagina sa de socializare.

Acest articol este despre: Argeseni,euro,investitie,mioveni,modern,primar,spital

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

DGA Argeș: Activitate de prevenire
DGA Argeș: Activitate de prevenire

La inițiativa Consiliului Județean Argeș și în baza Protocolului de colaborare încheiat în anul 2021, între MAI – Direcția Generală Anticorupție și Consiliul Județean Argeș, ofițeri din cadrul Serviciul Județean Argeș au desfășurat, în data de 19.05.2022,  o...

UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia
UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia

Comisia Europeană a prezentat în ziua de 18 mai planul REPowerEU - răspunsul său la situația dificilă și la perturbările cauzate pe piața mondială a energiei, de invazia Ucrainei de către Rusia. Există două argumente principale în favoarea transformării urgente a...


Loading RSS Feed