Web Analytics

S-a tras cortina peste Festivalul Internațional al Teatrului de Studio InterFest 2021

de | 6.12.2021 14:12 | Cultură, Actualitate, Politica si Administratie

Cea de-a XXV-a ediție a Festivalului Internațional al Teatrului de Studio „InterFest 2021” s-a încheiat duminică seară cu piesa #nuEU, al teatrului Tony Bulandra din Târgoviște. Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Dumitru Bughiu, a fost prezent la spectacolul care a închis cele opt zile de reprezentanții deosebite.

Citește și: Steagul Regal al României Mari – exponatul lunii decembrie la Muzeul Județan Argeș

„Iată că a XXV-a ediție a Festivalului Internațional al Teatrului de Studio InterFest a ajuns la final. Ținând cont că suntem într-o perioadă de pandemie, consider că această ediție a fost de un real succes. Au fost opt piese valoroase puse în scenă de actori atât din România, cât și din Moldova și Ungaria.
Este, cred eu, important că reușim și în aceste momente grele să ținem un astfel de eveniment. Este îmbucurător și onorant pentru toți cei care au ales să participe la acest festival și ne simțim obligați să continuăm să organizăm astfel de evenimente, mai ales că teatrul de studio este unul mai intim, care aduce actorii mai aproape de publicul spectator”, a precizat vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Dumitru Bughiu.

Citește și: Ambasadorul Franței în România, Doamna Laurence AUER, a vizitat Universitatea din Pitești


Pe lângă artiștii de la Teatrul Al. Davila din Pitești, au urcat pe scenă actori de la Teatrul Național ”Satiricus Ion Luca Caragiale” din Chișinău, Teatrul de Comedie București, Teatrul Tony Bulandra Târgoviște și Compania de Teatru Aradi Kamaraszihaz & Compania Princeszinhaz Szeged, Ungaria.

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii