S-a repus pe tapetul instanţei falsul grosolan de la Boteni

de | 30.06.2011 15:16 | Culise

# Primăria Rucăr poate pierde 339 ha de pădure din cauză că nu are jurist angajat. Primăria Rucăr e la doar un pas să piardă încă 339 hectare de pădure. Şi asta din cauză  că nu are jurist angajat, ca să nu spunem că din lipsă de apărare în faţa matrapazlâcurilor puse la cale de ex-primarul Titi Flocea, alias Dumitru Ghica. Am relatat de nenumărate ori despre modul grosolan în care se doreşte punerea în posesie a unui cetăţean din Boteni (George Mihail Duţescu) pe o suprafaţă de câteva sute de hectare de pădure la Rucăr. Totul, la adăpostul  unei adeverinţe „tragi-comice” şi vă reamintiţi povestea falsului cu cele 339 ha transformate în grade Celsius.  Miza funciară este de ordinul unui milion de euro (atât ar fi valoarea pădurii)  şi se încearcă forţarea unei hotărâri judecătoreşti, în condiţiile în care primăria Rucăr nu are un apărător legal, adică un jurist angajat care să susţină cauza instituţiei în instanţă.
În tot acest timp, Titi Flocea (foto) se învârte din judecătorie în judecătorie, căutând să pună mâna pe pădurea arvunită de ani buni şi să o revândă cu profit. Subliniem că e vorba de pădure aflată încă în proprietatea statului, iar şefii de la Direcţia Silvică ştiu foarte bine ce risc implică validarea unui dosar care geme de falsuri. 
De partea cealaltă, primarul Ionel Dulamă spune că nu se doreşte nicidecum pierderea pădurii, cu atât mai mult cu cât există multe persoane îndreptăţite să ia respectiva suprafaţă forestieră. Nicidecum un moştenitor scos din joben  de Titi Ghica în 2007, pe vremea când acesta era primar la Rucăr. 
(Cheia Franceză)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii