S-a desemnat câștigătorul pentru Elaborarea documentației de avizare a lucrărilor pe lotul 1 și a Studiului de Fezabilitate pentru lotul 2, pe DN 73C

de | 14.02.2022 14:40 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Deputatul PSD de Argeș, Simona Bucura Oprescu anunță că CNAIR a desemnat câstigătorul pentru Elaborarea documentației de avizare a lucrărilor pe lotul 1 și a Studiului de Fezabilitate pentru lotul 2, pe DN 73C.

Cu Sorin Grindeanu ministru al Transporturilor, investițiile în infrastructură sunt tot mai multe și mai importante pentru județul Argeș, mai afirmă deputatul.

Luni, 14.02.2022, au fost transmise adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractelor, având ca obiect:

Citește și:Simona Bucura Oprescu, discuție cu reprezentanți ai OCDE

1. ELABORARE DOCUMENTAȚIE DE AVIZARE A LUCRĂRILOR DE INTERVENȚII PENTRU “DN 73C, km 44+800 – km 55+000, CURTEA DE ARGEȘ – TIGVENI” (Lot 1)Ofertantul desemnat câștigător este PROIECT-CONSTRUCT REGIUNEA TRANSILVANIA.Valoarea contractului este 1.881.176,54 Lei fără TVA.Durata este de: 11 luni, de la data de începere a contractului.

2. ELABORARE STUDIU DE FEZABILITATE PENTRU “REABILITARE/ MODERNIZARE DN 73C, km 55+000 – km 68+000, TIGVENI – MUNICIPIUL RÂMNICU VÂLCEA” (Lot 2).Ofertantul desemnat câștigător este PROIECT-CONSTRUCT REGIUNEA TRANSILVANIA.Valoarea contractului este de 3.686.099,41 Lei fără TVA.Durata este de:14 luni pentru Lotul 2, de la data de începere a contractului.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și, respectiv, după soluționarea tuturor contestaților/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole