S-a demarat o anchetă privind incendierea mașinii într-o parcare din Pitești

de | 6.04.2022 13:42 | Actualitate, Home

UPDATE:

Polițiștii argeșeni au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurimile în care un autoturism, aflat într-o parcare din Pitești, a fost incendiat.

Inspectoratul de Poliţie Argeş, care a deschis o anchetă în urma acestui incendiu, a stabilit, în urma primelor verificări, că autoturismul care a luat foc a fost lăsat de către proprietar parcat regulamentar timp de mai multe zile, iar sâmbătă a fost implicat, sâmbătă seară, într-un accident rutier.

Citește și:O mașină a ars în pădurea din Merișani

Astfel, reprezentanţi ai Poliţiei au declarat pentru News.ro că sâmbătă, un tânăr de 19 ani, începător, aflat la volanul unui autoturism BMW a intrat în coliziune cu un alt autoturism, iar din impact BMW-ul a ricoşat în autoturismul parcat pe care l-a avariat atât de grav încât l-a mutat de pe loc. Pentru că nu se afla în zonă, proprietarul maşinii parcate şi care a fost lovită nu a mers la autoturism, iar pompierii nu au putut deconecta bornele bateriei.

De sâmbătă şi până miercuri, autoturismul a rămas în acelaşi loc, iar miercuri a luat foc.

„Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Piteşti desfăşoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, conform art. 253 din Codul Penal”, transmite IPJ Argeş.

Știrea inițială:

O mașină a fost cuprinsă de flăcări, miercuri dimineață, într-o parcare din Pitești. Potrivit informațiilor, se pare că focul a fost pus intenționat.

ISU Argeș transmite:

Citește și:Pitești. Amenințări cu cuțite între minori

”Pompierii de la Detașamentul Pitești au intervenit în municipiul Pitești pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism care era parcat.

Nu au fost victime, în urma incidentului s-au înregistrat doar pagube materiale. Autoturismul a fost degradat în proporție de aproximativ 70% în urma incendiului.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.”

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

„Divorțul anului” la Teatrul „Alexandru Davila”
„Divorțul anului” la Teatrul „Alexandru Davila”

Cuplul Monica Davidescu și Aurelian Temișan joacă la Pitești Spectacol la Teatrul „Alexandru Davila”, luni, 30 mai, de la 19:30. Va fi pusă în scenă cea mai recentă producție a Companiei de Teatru Concordia, comedia „Divorțul anului”. Joacă Monica Davidescu, Ovidiu...

PSD Argeș anunță noi investiții pentru Câmpulung
PSD Argeș anunță noi investiții pentru Câmpulung

Marius Nicolaescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș, Constantin Ivan și Sergiu Cicu, consilieri lacali ai PSD Câmpulung, au susținut azi o conferință de presă la sediul PSD Câmpulung Mușcel.  Cu acest prilej, Marius Nicolaescu a făcut o radiografie a...


Loading RSS Feed