O mașină a ars în pădurea din Merișani

de | 3.02.2022 14:55 | Actualitate, Home

ISU Argeș a stabilit cauza incendiului care a făcut scrum o mașină într- o pădure din localitatea argeșeană Merișani, joi, 3 februarie. “Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este frecarea unor componente ale autoturismului (a încins ambreiajul până s-au creat temperaturi foarte ridicate și posibil scântei)”, a transmis ISU Argeș.

Cum accesul în acea zonă nu s-a putut face cu autospeciala, pompierii au întins o linie de furtunuri cu lungimea de aproximativ 200 m liniari, pentru lichidarea incendiului și evitarea propagării către pădure.

Știre inițială, ora 15:00: Pompierii de la Detașamentul Pitești intervin în localitatea Merișani, în pădure, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. Mașina a ars în totalitate. Încă nu s-a stabilit cauza incendiului. Revenim cu informații.
Citește și Video. Casă din Rociu, distrusă din cauza incendiului


Acest articol este despre: foc,masina,merisani padure,pompieri

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....