Rociu. Incendiul de vegetație s-a extins la casă. Persoană intoxicată cu fum

de | 5.04.2022 15:35 | Actualitate, Home

Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit în comuna Rociu, marți după-amiază, și s-a extins la o casă din apropiere și la o anexă. Pompierii au găsit o persoană intoxicată cu fum.

„În urma incendiului a ars generalizat o anexă de aproximativ 60 mp și acoperișul casei pe o suprafață de circa 80 mp. La fața locului, paramedicii SMURD acordă îngrijiri medicale unei persoane de aproximativ 75 de ani, intoxicată cu fum”, a transmis ISU Argeș.

Citește și Trei autoturisme implicate în accident, la Curtea de Argeș! O persoană este rănită

Pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, iar mai apoi au fost suplimentate forțele de intervenție cu încă două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Bradu.

Pompierii reamintesc argeșenilor că sunt interzise focurile în aer liber pentru arderea vegetaţiei uscate. În luna februarie a.c., un bărbat a murit carbonizat, în Argeș, după ce a dat foc vegetației din grădină.

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

„Divorțul anului” la Teatrul „Alexandru Davila”
„Divorțul anului” la Teatrul „Alexandru Davila”

Cuplul Monica Davidescu și Aurelian Temișan joacă la Pitești Spectacol la Teatrul „Alexandru Davila”, luni, 30 mai, de la 19:30. Va fi pusă în scenă cea mai recentă producție a Companiei de Teatru Concordia, comedia „Divorțul anului”. Joacă Monica Davidescu, Ovidiu...

PSD Argeș anunță noi investiții pentru Câmpulung
PSD Argeș anunță noi investiții pentru Câmpulung

Marius Nicolaescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș, Constantin Ivan și Sergiu Cicu, consilieri lacali ai PSD Câmpulung, au susținut azi o conferință de presă la sediul PSD Câmpulung Mușcel.  Cu acest prilej, Marius Nicolaescu a făcut o radiografie a...


Loading RSS Feed