Trei autoturisme implicate în accident, la Curtea de Argeș! O persoană este rănită

de | 5.04.2022 13:54 | Actualitate, Home

În urmă cu puțin timp, s-a petrecut un carambol cu trei mașini implicate în municipiul Curtea de Argeș. pe fondul neatenției unui șofer care nu a păstrat distanța regulamentară și a intrat cu autoturismul în mașina din fața sa, urmând ca și cel de-al doilea autoturism să intre în mașina din față.

Citește și: VIDEO. Accident pe A1. O persoană a ajuns la spital

În urma impactului, o persoană a suferit mai multe leziuni și a fost preluată de echipajul de la SAJ Argeș sosit la locul accidentului. Nu se cunoaște dacă rănile îi pun viața în pericol. De asemenea, la fața locului au intervenit pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș cu o autospecială de intervenție pentru stingerea flăcărilor. Totodată, polițiștii au început cercetările pentru a afla cu exactitate care sunt cauzele accidentului.

Citește și: ARF vrea să introducă trenuri cu mers cadenţat în jurul Piteștiului și a altor 20 de orașe

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

„Divorțul anului” la Teatrul „Alexandru Davila”
„Divorțul anului” la Teatrul „Alexandru Davila”

Cuplul Monica Davidescu și Aurelian Temișan joacă la Pitești Spectacol la Teatrul „Alexandru Davila”, luni, 30 mai, de la 19:30. Va fi pusă în scenă cea mai recentă producție a Companiei de Teatru Concordia, comedia „Divorțul anului”. Joacă Monica Davidescu, Ovidiu...

PSD Argeș anunță noi investiții pentru Câmpulung
PSD Argeș anunță noi investiții pentru Câmpulung

Marius Nicolaescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș, Constantin Ivan și Sergiu Cicu, consilieri lacali ai PSD Câmpulung, au susținut azi o conferință de presă la sediul PSD Câmpulung Mușcel.  Cu acest prilej, Marius Nicolaescu a făcut o radiografie a...


Loading RSS Feed