Web Analytics

Roberta Nicolae, piteșteanca crescută fără mamă a făcut senzație pe scena de la Românii au Talent

de | 6.04.2021 11:48 | Actualitate

Roberta Nicolae are 14 ani și a urcat pe scena de la Românii au talent, în ediția de vineri, 5 aprilie, unde a impresionat cu talentul ei pentru dans. Roberta a participat și la emisiunea Visuri la Cheie, unde a impresionat cu povestea sa. Aceasta a fost lăsată de către mamă, la bunici, la numai vâsrta de 11 luni:

„Câteodată simţeam nevoia să mă debarasez de realitate şi să intru în lumea mea din cauza mamei naturale, adică nu o consider mamă. Ea pentru mine nu mai există. Mama mea m-a lăsat la vârsta de 11 luni la bunicii mei şi venea la noi doar când avea nevoie de ceva. În rest nu venea mai deloc. Bunicii pentru mine sunt ca nişte îngeri reprezintă totul. Dacă nu ar fi fost ei, nu ştiu ce aş fi ajuns. Le spun mamă şi tată, acum sunt părinţii mei”, a spus ea pentru libertatea.ro.
Smiley și Pavel Bartoș au fost impresionați de talentul Robertei:

„Mă bucur atât de tare că ţi-ai împlinit visul de a fi pe scena la Românii au Talent şi nu numai că eşti pe scenă, dar ai şi făcut un moment excepţional. Felicitări ţie, felicitări bunicilor tăi că te-au crescut frumos, că te-au crescut să fii curajoasă şi liberă. Bravo ţie!”, a spus Smiley.
Citeşte întreaga ştire: Povestea emoționantă a Robertei Nicolae. A participat la „Visuri la Cheie”, iar acum a făcut senzație pe scena de la „Românii au talent”

CITESTE SI Fiul inventatoarei Raluca van Staden, prezentare de succes la ”Românii au talent”

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii