Web Analytics

Robert Tudorache: „Sunt absolut de acord să avem o stradă cu numele dumnealui şi un bust”

de | 14.07.2022 13:25 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Campania „O stradă şi un bust în Piteşti pentru Constantin Stroe”

Campania „O stradă și un bust în Pitești pentru Constantin Stroe”, în cinstea fostului președinte al Dacia, a luat amploare și, pentru această ediție, l-am contactat pe Robert Tudorache- consilier local al municipiului Pitești, fost director la BCR, fost secretar de stat la Ministerul Energiei.

„Sunt absolut de acord să avem o stradă cu numele dumnealui și un bust. Susțin întrutotul, având în vedere personalitatea deosebită și contribuţia pe care a adus-o, practic, comunității argeșene, nu numai piteștene, ca să nu mai zic de aportul național”, a spus Robert Tudorache. Un exemplu de stradă care ar putea fi aleasă, după părerea acestuia, este strada Vasile Lupu din Pitești, acolo unde a locuit Constantin Stroe. Interlocutorul nostru, pe vremea când era director la bancă, îl întâlnea pe regretatul Stroe „și întotdeauna avea o vorbă bună. Așa l-am cunoscut, nu ca om politic, ci atunci când am avut activitatea bancară, când eram director adjunct la BCR Argeș și uzina era unul dintre clienții noștri importanți și participam la tot felul de evenimente împreună”, și-a amintit Robert Tudorache.

Citește și Dr. Daniel Muşat: „Constantin Stroe a fost o personalitate a zonei, cu un extraordinar impact asupra dezvoltării economice a Argeşului”

Citește și Campania ”O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti” / Marian Năstase: „Constantin Stroe era o persoană minunată, ca prieten şi coleg”


Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *