Web Analytics
scris joi, 30.12.2021

Campania ”O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti” / Marian Năstase: „Constantin Stroe era o persoană minunată, ca prieten şi coleg”

Continuă campania „O stradă și un bust pentru Constantin Stroe, în Pitești”. Marian Năstase, secretar general în cadrul Asociației Oamenilor de Afaceri Argeș și fost angajat al uzinei de autoturisme Dacia, un om care l-a cunoscut foarte bine pe regretatul Constantin Stroe, ne-a declarat: „Constantin Stroe face parte din puținii oameni pe care i-am cunoscut foarte bine. Îl știu încă de când era inginer la Dacia și lucram împreună. Ba mai mult, îl cunosc foarte bine și în afara serviciului, pentru că, 12 ani la rând, am făcut revelionul împreună. Era o persoană minunată, atât ca prieten, cât și în calitate de coleg de serviciu. Cred că cel mai bine ar fi ca o stradă din Mioveni sau din zona uzinei să-i poarte numele. Referitor la bust, cred că locul potrivit ar fi chiar în curtea uzinei, dar acest lucru este mai greu de îndeplinit”.

Campania ”O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti” / Marian Năstase: „Constantin Stroe era o persoană minunată, ca prieten şi coleg”

Citește și Campania „O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti” (9) / Ovidiu Puiu: „Vorbea cu patos molipsitor despre echipa de fotbal!”

Citește și Campania „O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti”. Adrian Sandu, ACAROM: „Susţinem campania cu toată deschiderea”


Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...