Web Analytics

Campania ”O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti” / Marian Năstase: „Constantin Stroe era o persoană minunată, ca prieten şi coleg”

de | 30.12.2021 12:56 | Actualitate, Politica si Administratie

Continuă campania „O stradă și un bust pentru Constantin Stroe, în Pitești”. Marian Năstase, secretar general în cadrul Asociației Oamenilor de Afaceri Argeș și fost angajat al uzinei de autoturisme Dacia, un om care l-a cunoscut foarte bine pe regretatul Constantin Stroe, ne-a declarat: „Constantin Stroe face parte din puținii oameni pe care i-am cunoscut foarte bine. Îl știu încă de când era inginer la Dacia și lucram împreună. Ba mai mult, îl cunosc foarte bine și în afara serviciului, pentru că, 12 ani la rând, am făcut revelionul împreună. Era o persoană minunată, atât ca prieten, cât și în calitate de coleg de serviciu. Cred că cel mai bine ar fi ca o stradă din Mioveni sau din zona uzinei să-i poarte numele. Referitor la bust, cred că locul potrivit ar fi chiar în curtea uzinei, dar acest lucru este mai greu de îndeplinit”.

Citește și Campania „O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti” (9) / Ovidiu Puiu: „Vorbea cu patos molipsitor despre echipa de fotbal!”

Citește și Campania „O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti”. Adrian Sandu, ACAROM: „Susţinem campania cu toată deschiderea”


Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii