Rezultate notabile pentru sportivii secției de judo a CS Mioveni la un concurs internațional

de | 21.06.2022 18:07 | Actualitate, Home, Sport

Sportivii secției de judo a CS Mioveni au participat în week-end, în Bulgaria la un concurs internațional. Judocanii clubului antrenați de Verginel Popescu și Lavinia Iordache au obținut mai multe rezultate notabile.

Turneul Internațional de Judo – Open – Panagyuriste din Bulgaria a reunit la start aproape 1.000 de sportivi. Numărul țărilor participante au fost 14, printre care și România, cu reprezentanți de la mai multe cluburi.

Citește și Doi fotbaliști din Liga a III-a franceză au semnat cu FC Argeș

Antrenorii Verginel Popescu și Lavinia Iordache au deplasat în țara vecină un lot format din 10 sportivi. Dintre aceștia, 5 au urcat pe podium. Este vorba despre: Adriana Voicu – categoria 27 kg – Locul 1 – Under 8; Luciana Voicu – categoria 48 kg – Locul 1 – Under 15; Alin Șorici – categoria 55 kg – Locul 1 – Under 15; Ionuț Tănase – categoria 73 kg – Locul 1 – Under 18; Victor Sandu – categoria 81 kg – Locul 3 – Under 18.

De asemenea, alți doi sportivi au fost aproape de podium. Astfel: Claudiu Voicu – categoria 34 kg – Under 13 și Andrei Cătălin – categoria 73 kg – Under 18 s-au clasat pe locurile 5. În concurs au mai concurat, de la clubul din Mioveni și judocanii Tudor Rizea, Adrian Trandafir, Patricia Dobre. Aceștia din urmă și-au îmbunătățit cu această ocazie experiența internațională.

Acest articol este despre: cs mioveni,judo,rezultate notabile

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

ITM Argeș a luat la control firmele de construcții din județ
ITM Argeș a luat la control firmele de construcții din județ

In perioada 01.04-30.06.2022 în cadrul Campaniei Naționale privind modul de respectare a cerințelor minime de securitate și sănătate în domeniul construcţiilor ce se va desfașura până la data de 30.11.2022 au fost efectuate un numar de 41 controale ce au vizat unități...