Doi fotbaliști din Liga a III-a franceză au semnat cu FC Argeș

de | 21.06.2022 17:51 | Actualitate, Home, Sport

FC Argeș a ajuns la zece transferuri perfectate în această perioadă precompetițională. Clubul a ajuns luni la o înțelegere pe două sezoane cu francezii Enzo Celestine (24 ani) și Tony Njike (24 ani). Cei doi fotbaliști se află în cantonamentul din Austria și au efectuat primele antrenamente cu echipa.

Enzo Celestine este atacant, măsoară 191 centimetri și cântărește 82 kg. În precedenta ediție de campionat a evoluat în al treilea eșalon din Franța, la FC Sete 34. Pentru gruparea din Hexagon a bifat 28 de meciuri și a marcat 5 goluri. Enzo este cotat de site-urile de specialitate la 300.000 euro.

Citește și Argeș. 3914 candidați, prezenți la a doua probă scrisă de la BAC

Tony Njike este mijlocaș central defensiv, cu o valoare de piață de 500.000 euro. În sezonul trecut a evoluat la SO Cholet, echipă care activează în liga a treia din Franța. Tony a bifat 30 de meciuri și a marcat 3 goluri. Bordeaux II, Ajaccio II și Ajaccio sunt echipele pe la care a mai trecut Njike.

FC Argeș i-a mai transferat în această vară pe Cătălin Straton (32 ani, portar), Marius Constantin (37 ani, fundaș central), Dorian Bertrand (29 ani, mijlocaș stânga), Julio Donisa (28 ani, atacant), Andreias Calcan (28 ani, mijlocaș stânga), Antonio Jakolis (30 ani, extremă), Fabio Vianna (23 ani, fundaș stânga) și Mike Cestor (30 ani, fundaș central).

Acest articol este despre: fc arges,jucatori liga iii franta,transferuri

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

ITM Argeș a luat la control firmele de construcții din județ
ITM Argeș a luat la control firmele de construcții din județ

In perioada 01.04-30.06.2022 în cadrul Campaniei Naționale privind modul de respectare a cerințelor minime de securitate și sănătate în domeniul construcţiilor ce se va desfașura până la data de 30.11.2022 au fost efectuate un numar de 41 controale ce au vizat unități...