Web Analytics

Rezultate importante pentru piteșteni la Campionatul Național și Cupa României de Sambo

de | 20.03.2023 09:35 | Actualitate, Home, Sport

În perioada 18-19 martie 2023 la București s-a desfășurat Campionatul Național de Sambo pentru Juniori, Tineret și Cupa României de Seniori, iar sportivii de la Clubul Sportiv Municipal Pitești au obținut rezultate notabile.

La juniori, feminin, Ceapraz Daria a obținut locul 3 la categoria 50 kg, Preda Ana Maria, locul 3 la categoria 54 kg și Purcaru Elida, locul 2 la categoria 65 kg. La masculin, Sorici Alin și Andrei Eduard s-au clasat pe locul 3 la categoria 58 kg, respectiv 71 kg.

Citește și Medalii de bronz pentru sportivii de la CSM Pitești la Cupa Europeană de Judo

La tineret, feminin, Preda Ana-Maria și Purcaru Elida, au obținut locul 2 la categoria 54 kg, respectiv 65 kg, iar la masculin, Puricel Radu a obținut locul 1 la categoria 88 kg, Bobescu Eduard la categoria 64 kg și Marina David la categoria 98 kg au ocupat poziția secundă și locul 3 a revenit sportivilor Sorici Alin, Bratu Alexandru și Andrei Eduard.

Nu în ultimul rând, trebuie menționat și faptul că la Cupa României de Seniori Licaciu Remus s-a situat pe poziția a treia la categoria 88 kg și Andrei Cătălin a terminat pe 2 la categoria plus 98 kg.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *