Web Analytics

Rezultate deosebite pentru elevii de la Dinu Lipatti la olimpiada națională de arte și arhitectură

de | 16.04.2023 08:32 | Actualitate

„Mândri și bucuroși de elevii nostri talentati!
Rezultate deosebite!
Felicitări elevilor si profesorilor lor îndrumători pentru rezultatele deosebite obtinute la etapa Nationala a Olimpiadei Nationale de Arte Vizuale, Arhitectura si Istoria Artei, Bistrita-Nasaud 2023!” a scris profesoara Violeta Vlădău, de la Liceu Dinu Lipatti din Pitești, pe pagina sa de Facebook

.

La olimpiada națională s-au evidențiat elevele Daria Zamfira și Alexandra Ilie, de la specializarea Arhitectura a liceului piteștean. La pictură de șevalet a excelat Andreea Stanciu iar la pictură murală Cristina Necula.

Citește și https://jurnaluldearges.ro/copiii-talentati-ai-argesului-canta-in-aceasta-seara-alaturi-de-corul-madrigal-la-sala-palatului-250298/

Uniunea Arhitecților din Romania a acordat diplome de excelență elevelor dar și profesorilor Anca Giura, Cristina Cioabă, Paul Cozma Cătălin și Radu Angheluș, pentru pregătirea copiilor.

De asemenea, Liceul de Arte Dinu Lipatti din Pitești a primit o diplomă de excelență din partea Uniunii Arhitecților, pentru rezultatele deosebite obținute la Olimpiada națională de Arte Vizuale, Istoria Artei și Arhitectură.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *