Web Analytics
scris joi, 13.04.2023

Copiii talentați ai Argeșului au cântat alături de Corul Madrigal la Sala Palatului

În perioada 29 martie – 13 aprilie 2023, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” a susținut 9 spectacole în 8 orașe din țară, în cadrul turneul național de Paște „Săptămâna Patimilor”.

Copiii talentați ai Argeșului au cântat alături de Corul Madrigal la Sala Palatului


Corul Madrigal, dirijat de Anna Ungureanu – dirijorul principal și Cezar Verlan – dirijorul secund, s-a întâlnit cu spectatorii din Bacău, Iași, Târgu Mureș, Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca și Oradea, turneul din Săptămâna Patimilor încheindu-se, printr-un regal de sărbători, la Sala Palatului, din Capitală, în seara de 13 aprilie.

Peste 1000 de copii au cântat alături de Corul Madrigal în acest turneu. La regalul de la Sala Palatului și-au dat concursul elevii piteșteni din Corul Dorulețul al Școlii Gimnaziale Tudor Vladimirescu, condus de Mădălina Barbu și Corul „Fii artist”- dirijor Marius Balan.

Citeste și https://jurnaluldearges.ro/holograf-simfonic-in-premiera-la-filarmonica-pitesti-250292/

Turneul național „Săptămâna Patimilor” se înscrie în programul aniversar „MADRIGAL 60”, care marchează anul acesta 6 decenii de activitate neîntreruptă, excelență în muzică și diplomație prin cultură pentru Corul Madrigal, devenit un simbol al constanței artistice naționale, dar și al relevanței culturale și de imagine a României în lume.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...