Web Analytics
scris miercuri, 09.09.2015

Rezerva de apă îi costă pe câmpulungeni

Cu o întârziere mare, nereceptată nici de Primărie, nici de Prefectură, sursa de rezervă pentru alimentarea cu apă a Câmpulungului se apropie de faza începerii lucrărilor. Documentaţia tehnică este gata, acum trebuie organizată licitaţie pentru desemnarea beneficiarului sumei de peste un milion de lei care va fi alocată în susţinerea executării sistemului de furnizare a apei. Investiţia presupune repunerea în funcţiune a captării cu apă din subteran în zona Măgura-Lereşti şi realizarea legăturii cu conducta magistrală.
Valoarea estimată a lucrărilor este considerată exagerată de către unii consilieri locali din Câmpulung, dar au acceptat-o pentru că municipiul are nevoie de o sursă de rezervă, avariile produse în primăvara acestui an fiind semnalul că riscul sistării alimentării cu apă este foarte mare. „Suma este colosală. Lucrările sunt cele propuse de noi de mai mult timp, dar evaluate diferit, mai puţin”, este de părere consilierul Iustin Stănescu. Pentru susţinerea financiară a investiţiei, viceprimarul interimar al Câmpulungului, Bogdan David, a propus atragerea ca partener a Consiliului Judeţean Argeş, iar consilierul George Bălan a avut ideea asocierii cu celelalte consilii locale din comunele care beneficiază de apa transportată prin conducta magistrală a municipiului. C.I.B.

Rezerva de apă îi costă pe câmpulungeni

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...