Web Analytics

Reunire FC Argeș: S-a renunțat la 12 jucători din lotul din sezonul trecut

de | 15.06.2021 15:07 | Actualitate, Sport

După o vacanță de trei săptămâni, FC Argeș a început în cursul zilei de ieri pregătirea pentru noul sezon competițional. La primul antrenament care a fost unul de reacomodare la efort, sub comanda antrenorilor Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi au fost prezenți 17 jucători.

Singurele noutăți la reunirea lotului au fost fundașul Andrei Pițian (25 ani) și mijlocașul Denis Dumitrașcu (26 ani), fotbaliști care în sezonul trecut au evoluat la Chindia Târgoviște. Cei doi au semnat cu FC Argeș pe două sezoane, cu drept de prelungire.

În afară de Pițian și Dumitrașcu, la primul antrenament au mai fost prezenți și trei juniori de perspectivă care în sezonul trecut au evoluat la formații de liga a doua: Theodor Șerban Butoiu (19 ani, atacant, Concordia Chiajna), Tiberiu Mihai Coman (19 ani, atacant, CS Mioveni) și Claudiu Constantin Moisie(21 ani, mijlocaș, Pandurii Târgu Jiu). Cei trei jucători au semnat cu FC Argeș contracte pe trei sezoane, cu drept de prelungire.

 

Citește și Argeș: Cercetări finalizate de polițiști în dosare de delapidare și tâlhărie

 

În noua ediție de campionat, FC Argeș nu se va mai baza pe 12 jucători care au făcut parte din lotul din sezonul trecut, majoritatea dintre ei aflați la final de contract, alții fiind nevoiți să se întoarcă la cluburile de care aparțin după ce le-au expirat împrumuturile.

Iată care sunt jucătorii care nu vor mai continua cu FC Argeș: Alexander Maes, Andrei Mirică, Pablo de Lucas, Sergio Marakis, Stephan Drăghici, Ndiaye Mediop, Robert Grecu, Sylvain Deslandes, Alin Popa, Luka Maric, Ionuț Năstăsie și Cephas Malele.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii