Web Analytics

Argeș: Cercetări finalizate de polițiști în dosare de delapidare și tâlhărie

de | 15.06.2021 14:41 | Actualitate

Ieri, 14 iunie 2021, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au finalizat cercetările într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de delapidare.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada septembrie-octombrie 2019, un bărbat de 26 de ani, din comuna Leleasca, județul Olt, în calitate de gestionar al unui depozit de produse electrocasnice de pe raza localităţii Căteasca, ar fi scos din evidenţele firmei şi însuşit aproximativ 500 de combine frigorifice, în valoare de peste 130.000 de euro.

Reamintim că, la data de 2 decembrie 2019, cel în cauză a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, ulterior fiind cercetat sub măsura preventivă a controlului judiciar. Dosarul cauzei urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de trimitere în judecată.

 

Citește și Colaborare româno-germană de succes. Intervenție laparoscopică, la Spitalul Județean de Urgență Pitești

 

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 24 mai a.c., un bărbat de 38 de ani, din Pitești, ar fi sustras un obiect de îmbrăcăminte dintr-un magazin și ar fi folosit acte de violență în momentul în care a fost surprins de reprezentantul societății comerciale, cu scopul de a păstra obiectul însușit și de a-și asigura scăparea.

Reamintim că, la data de 24 mai a.c., cel în cauză a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, ulterior fiind cercetat sub măsura preventivă a arestului preventiv. Dosarul cauzei urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii