Web Analytics

Reținuți de polițiștii argeșeni

de | 28.09.2017 09:00 | Actualitate

retinuti TÎn ziua de 27 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Ștefănești, l-au identificat în trafic, pe C.M.I., de 29 de ani, din municipiul Pitești, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și aflat sub influența băuturilor alcoolice.

 

Bărbatul nu a oprit la semnalele regulamentare acustice și sonore ale polițiștilor. A fost imobilizat și încătușat atât conducătorul auto cât și pasagerul aflat pe scaunul din dreapta față al autoturismului, întrucât cei doi au refuzat să coboare din autovehicul. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 335 și art. 336 din Codul Penal.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că tânărul se află sub control judiciar, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere și refuzul de la prelevarea de mostre biologice.

Bărbat a fost reținut, pentru 24 ore, pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov, i-au identificat pe V.A. și C.D., ambii de 18 ani și un minor de 15 ani, toți din comuna Merișani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările polițiștilor s-a stabilit faptul că, în noaptea de 26 spre 27 septembrie a.c., cei trei ar fi pătruns prin efracție în locuința unui bărbat din comuna Merișani, de unde ar fi sustras un portofel cu o sumă de bani și mai multe unelte și scule electrice.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 6000 de lei a fost recuperat în proporție de 90% și predat persoanei vătămate.

În urma administrării probatoriului, V.A. și C.D. au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii