Web Analytics
scris miercuri, 13.03.2024

Restricții de circulație pe Autostrada București-Pitești. Traficul va fi deviat de săptămâna viitoare

Sunt limitări de viteză pe Autostrada București-Pitești, iar de săptămâna viitoare circulația va fi deviată. De vină sunt lucrările la pasajul principal, de la intersecția A 0 cu A1.

Restricții de circulație pe Autostrada București-Pitești. Traficul va fi deviat de săptămâna viitoare

Citește și: Traficantul de droguri Alex Copil Bătrân este primul argeşean încătuşat la spovedanie! Preotul paroh George Olteanu: „Erau trei mascaţi şi un ofiţer când l-au ridicat pe enoriaş din timpul slujbei”


Imediat ce va fi terminat, șoferii care vin dinspre Pitești vor putea ajunge mai ușor la Constanța. Constructorul, o firmă din Grecia, a acumulat întârzieri repetate, însă promite că lucrările la lotul de aproape 18 km vor fi gata în vară. La kilometru zero al autostrăzii de centură a Capitalei muncitorii lucrează la unul dintre cele mai importante pasajele ale drumului de mare viteză. Cu o echipă de 280 de oameni pe teren, antreprenorul a început să monteze grinzile metalice, primele elemente din structura de rezistență a pasajului.

Citește și: Preotul Panciuc, finul lui Pendiuc, vrea să ţină slujbele pe rit vechi


Constructorii vor impune restricții de circulație pe Autostrada A 1 București-Pitești, iar traficul urmează să fie deviat de săptămâna viitoare. La km 19 de pe A1, sensul spre București, s-a așternut deja asfalt pe două bretele laterale. Porțiunea pe care se va circula cu o viteză redusă este de aproximativ 500 de metri. Restricțiile de trafic nu ar trebui să dureze mai mult de 3-4 zile, spune antreprenorul. Nodul rutier va asigura astfel accesul șoferilor care vin de la Pitești sau din localitățile aflate în apropierea Capitalei – pe Autostrada A 0, apoi pe A 2, drumul spre mare. Practic, autostrada va ocoli orașul, sufocat de mașini la orele de vârf, dar va fluidiza și traficul de pe actuala șosea de centură a Capitalei.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *