Repartiţie de locuinţe sociale, la Mioveni

de | 27.01.2022 12:45 | Actualitate, Economie, Home, Politica si Administratie

Primăria orașului Mioveni va repartiza un număr de locuințe sociale, devenite libere anul acesta, în cadrul blocului B de la Grupul Școlar Colibași.
Persoanele interesate de organizarea procedurii de repartiție a locuințelor în cadrul blocului B de la Grupul Școlar Colibași trebuie să depună un set de documente la Registratura Primăriei Mioveni, în perioada 17.01.2022-18.02.2022.

Lista documentelor care trebuie depuse la dosar, precum și criteriile de repartizare a locuințelor se pot obține de la sediul compartimentului Sprijin Asociații Proprietari, Fond Locativ, telefon 0248/260.500, interior 116, fiind afișate la sediul Primăriei orașului Mioveni și postate pe site-ul instituției: https://emioveni.ro/…/hotara…/2016_2020/2020/_nr.145.pdf.
Repartizarea locuințelor din cadrul Grupului Școlar Colibași se face prin hotărâre a Consiliului Local, în baza unui punctaj obținut de candidați pe baza criteriilor legale, obligatorii și eliminatorii în unele situații, fiecare dosar urmând a fi analizat de către Comisia de analiză și repartiție a locuințelor în baza criteriilor de repartizare stabilite prin HCL nr. 145/2020.
M.S.

Citește și Ion Georgescu atrage atenţia cu privire la daunele produse de accidentele rutiere la Mioveni

Acest articol este despre: locuinte sociale,mioveni,primaria mioveni

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole