Ion Georgescu atrage atenţia cu privire la daunele produse de accidentele rutiere la Mioveni

de | 20.01.2022 12:58 | Actualitate, Economie, Home, Politica si Administratie

Multe accidente și evenimente rutiere au avut loc în ultima perioadă la Mioveni. În urma lor s-au produs daune însemnate, reprezentate prin cheltuieli necesare remedierii acestora, cât și prin disconfortul adus cetățenilor.
Stâlpi de electricitate și de iluminat au fost spulberați, hidranți de apă rupți sau deteriorați, jardiniere sparte, semne de circulație, glisiere și garduri metalice smulse și alte pagube, decontate, în primă fază, de administrația locală.

Din această cauză, primarul orașului dorește montarea mai multor aparate radar, precum și desfășurarea unor activități de prevenție.
„Având în vedere faptul că majoritatea incidentelor sunt produse de tineri șoferi teribiliști, viteza reprezentând de cele mai multe ori principala cauză, rog reprezentanții Poliției Orașului Mioveni să îndesească acțiunile de prevenție la regimul rutier, prin monitorizare radar și alte activități specifice”, a transmis primarul Ion Georgescu.
C.S.

Citește și DNA anunță dosare penale pentru toată conducerea PNL Argeș

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

S-au plimbat cu piscina din benă prin Bogați și au plătit scump
S-au plimbat cu piscina din benă prin Bogați și au plătit scump

Duminică, 02 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că o autoutilitară cu mai multe persoane care provoacă zgomot circulă pe raza localității Bogați....

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....