Remus Mihalcea, deputat PSD de Argeş: 3.000 de medici de familie vor avea la dispoziţie 180 de milioane de euro din PNRR

de | 21.07.2022 13:15 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Medicul și deputatul PSD de Argeș declară că printre prioritățile PSD se numără și consolidarea infrastructurii medicale. Astfel că trei mii de medici de familie vor beneficia de 180 de milioane de euro din PNRR pentru investiții în renovarea și dotarea cabinetelor medicale.

„Este o reușită a ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, în atingerea unuia dintre obiectivele esențiale asumate de PSD când a intrat la guvernare, respectiv ”Niciun român fără acces la sănătate!”. Acesta este angajamentul esențial al PSD în domeniul Sănătății.

”Dorim ca fiecare comunitate să aibă centru medical, cu cel puțin un cabinet de medicină de familie, farmacie și stomatologie. Dotarea medicală a acestor centre va include o mașină, astfel încât personalul medical să poată ajunge la pacienții cu urgențe”, a transmis deputatul PSD Remus Mihalcea.

Citește și Remus Mihalcea (PSD de Argeș): „Sistemul medical este pregătit să facă față unui nou val Covid”

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.